Barselstid er kreatid

Et lynhurtigt blik på min Instagrams (@plummum) sidste mange billeder afslører, at den her barselstid åbenbart for mig er lig med kreatid. Jeg er vild med DIY-projekter, men tiden i hverdagen (uden barsel) med to travle forældre tillader ikke så meget tid til den slags, når det hele skal gå op. Ærgerligt. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg ved. At skabe og kreere foran symaskine, overlocker og nu også med strikkepindene i hånden, som jo er mit nyeste påfund. Hvor ville det være vildt med et liv, der også efterlod (mere) plads til den slags sysler i ny og næ.

I formiddags tillod jeg mig selv lidt tid til et par baby bloomers med en meget interesseret Blomme siddende ved siden af mig dybt begravet i alle mine syting. Jeg forudser allerede, at vi sammen skal kaste os over mange kreaprojekter i fremtiden – #morhåber 😉

Jeg kommer helt sikkert med et par DIY-guides over den løbende periode her på bloggen. Det plejer I at være glade for, og jeg synes det er hyggeligt – dog ret tidskrævende – at lave de guides. Nu må vi se, hvornår lillesøs melder sin ankomst, og hvor meget tid det efterlader til bloggen, til kreaprojekter og lignende. Vi tager det, som det kommer… i familiens tempo.

God søndag derude.

Kys S

EDIT: Billedet af de rosa strikkede gamacher og hue nederst til højre er ikke mit, men strikkefarmors værk.

IMG_3071.JPGDu kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 1. februar 2015 at 15:20

  Så mange fine ting, Signe! Altså har du også strikket huen? Og er det den, du har sendt mig en opskrift på?

  Kram

  Reply
  • Plummum 1. februar 2015 at 15:23

   Nej, det glemte jeg helt at skrive. Billedet med hue og gamacher er farmors værk, og ja det er den opskrift. Blot uden kanten. 🙂

   Reply
   • Signe // Copenhagen Kiddo 1. februar 2015 at 15:39

    Fedt. Det er rart at se, hvordan den ser ud 🙂 Nu prøver jeg

    Reply
    • Plummum 1. februar 2015 at 15:54

     Og du skal jo ende med den der batman-agtige form, som så syes sammen til sidst.

     Reply
 • Cæcilie 1. februar 2015 at 17:41

  Hvor køber du dine stoffer henne?

  Jeg ville ligesom dig ønske at der var flere timer i døgnet til hobbyting. Min 2,5 årige spørg dog ofte, om vi ikke skal lave hobbyting.

  Vi har allerede kastet os over perler, krymbeplast, fimo ler, vandfarver og glimmertuscher. Det er et hit.

  Reply
  • Plummum 1. februar 2015 at 17:48

   Lyder hyggeligt:) Jeg elsker det også, når Blommen viser interesse for små sysler.

   Mht. køb af stof. Det er meget forskelligt afhængigt af formål, men Malika og Rosa har fantastiske stoffer, Stofdepotet ligeså, Shaukat i London (hvis det skal være Liberty), men også Stof2000 og Stof og stil, hvis jeg blot skal bruge ‘almindeligt’ stof.

   Reply
 • Julie 1. februar 2015 at 20:22

  Vil vildt gerne have opskrift/guide til de fine baby bloomers – de er virkelig virkelig fine 🙂

  Reply
 • Julie 1. februar 2015 at 20:34

  Jeg er vildt interesseret i en opskrift/guide til de fine baby bloomers – de er virkelig virkelig fine 🙂

  Reply
  • Plummum 1. februar 2015 at 21:01

   Jeg har brugt et guide, som bloggeren Camilla fra olinesmor.dk har lavet. Jeg har dog modificeret mønsteret, så det passer en baby. Spørg endelig, hvis du vil have mine mål:) Men ellers så søg lige på hendes blog.

   Reply
 • Simone W 2. februar 2015 at 16:49

  Hej
  Sikke en masse fine ting.
  Jeg vil rigtig gerne bede om målene på dine bloomers i størrelse mini

  Reply

Leave a Comment