Popcornshorts – find opskriften her

Et hurtigt pip herfra i dag. I var en del, der skrev til mig i dag for mere info, efter jeg lagde nedenstående billede på bloggens Facebook-side tidligere. De små ultranuttede shorts er strikket af vores strikkefarmor, der – uden jeg overdriver – leverer strik til os i en lind strøm ud fra mine ønsker til både styles og farver. Helt helt helt fantastisk og prisværdigt.

Opskriften på disse popcornshorts har jeg købt hos Paleas.com, der har mange andre virkelig søde opskrifter også. Tip hermed videregivet til dem af jer, der selv vil strikke dem.

God mandag.

Kys S

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

(null)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Ditte 24. marts 2015 at 15:13

  De er simpelthen så søde de shorts! Nu har jeg kigget på dem længe så i dag skulle det være 🙂 Men jeg undrer mig lidt over at de skal strikkes på pind 5. Har du gjort det? Jeg tænker at jeg vil få et virkelig ujævnt og hullet resultat.
  Så har du strikket på pind 5 og med det anbefalte garn?

  Reply
 • Ditte 24. marts 2015 at 15:14

  Hov, og hvordan har du forresten lavet den fine snor du har i de to par du viser her? 🙂

  Mvh Ditte

  Reply

Leave a Comment