Here we go again

Vi er ramt af det første af de ti mentale udviklingsspring, baby gennemgår – femugers tigerspringet, hvor spædbarnet for første gang for alvor opdager, at verden er en smule større end hidtil antaget. Men denne gang var jeg forberedt. Forberedt på at amme et lille væsen sådan cirka en gang i timen (jo, den er sgu god nok), forberedt på mere gråd og forberedt på et noget uroligt barn, der er mere tryghedssøgende en nogensinde. Så det er ok. Jeg er bare træt og lidt hudløs. Virkelig træt i dag faktisk. Måske mest fordi vi oveni det berømte tigerspring har feset rundt i tre dage for at gøre lejligheden klar til fotograf i dag og for at se på potentielle huse til familien en masse. Holy Moses. Jeg kan afsløre, at projekt sælg en lejlighed og køb et hus oveni baby- og tumlingeræset trækker en smule tænder ud en gang imellem. Især når ham faderen er noget fortravlet og ikke så ofte hjemme, som jeg måtte ønske. Så vil I lige være søde at krydse fingre for, at vi gør kort proces med salget af vores lejlighed? Tak:) Jeg kan nemlig lige forestille mig, hvor ‘spændende’ de næste måneder bliver, når ejendomsmægler ringer og fortæller, at hun har en fremvisning hos os om en time.

Jeg må øve mig i at pakke mælkebaren ned på et splitsekund samtidig med, at jeg lige ordner en rodet lejlighed med venstre hånd. Hæ. Men sådan leves livet, ikke? Og jeg er faktisk vild med det til trods. Vild med ræset og spændingen. Og ved I hvad? I dag fik jeg de sødeste og dejligste smil af en lille fem uger gammel baby. Og gæt lige hvem der var ved at bryde helt sammen i en ros af lykke og træthed. Ja, nemlig.

Kys S

(null)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Lika 23. marts 2015 at 18:14

  Kender det så godt, har netop solgt min lejlighed på under 3 uger. Bum, så var den væk. Men træls rengøring/oprydningstrip man skal igennem hver gang. Men er glad gor det er forbi og jeg ikke skal bøvle med den del i 3 trimester. Så er der bare resten… Pyhaa..

  Reply
 • Østfronten 23. marts 2015 at 19:07

  Phew. Det er altså også meget oveni hinanden. Jeg ville droppe oprydningsræs – det er det dér med spor af levet liv, man også sælger på, er det ikke?

  Uf, de tigerspring. Jeg husker 8 uger og 18 (20?) uger som de allerværste. Lykke med babysmil til gengæld <3

  Reply
 • Katinka Frederikke 23. marts 2015 at 20:28

  Vi solgte vores lejlighed til en pige der kom en time senere end aftalt, så lejligheden var fyldt med mødre og babyer, da det var mødregruppe dag 😉 Der rodede, der var mad i køkkenet, men tydeligvis var det alligevel hyggeligt!

  Reply
 • Katrine 24. marts 2015 at 9:41

  Åh, de tigerspring – de trækker tænder ud :-/ Men ja, rart at vær forberedt, når ens englebasse pludselig opfører sig som besat djævleyngel 😉 men hvor er hun dog nuttet!

  Vi flyttede ind i vores hus, da vores datter var fire måneder og gik i gang med at renovere det fra kælder til kvist. F.U.C.K. det var en drøj omgang, og kan ikke anbefale det der med håndværkertilbud 🙂 Er gravid med nummer to og glæder mig helt afsindigt til en barsel uden byggerod, støv og håndværkere dagen lang. Bare være i det, sidde i sofaen og nyde min lille basse big time.

  Reply

Leave a Comment