8 uger som mor til to

8 uger som mor til to lækre basser kunne jeg fejre i går. Det gjorde jeg med den famøse 8-ugersundersøgelse hos lægen (proper way to celebrate?!), med lidt indkøb til flere kreasysler, end dem jeg i forvejen har gang i. OG med et møde i Blommens vuggestue om den snarlige oprykning til børnehaven. Alt sammen naturligvis med min 24/7 kompagnon ved min side med undtagelse af sidstnævnte aktivitet, som jeg deltog i helt alene, mens Kasper passede begge piger i den time, mødet tog. 

Og for lige at knytte en kommentar til den børnehaveoprykning, som kommer lidt senere end ventet på grund af en lang venteliste. 

Jeg er først og fremmest nødt til helt klichébefængt at nævne, at jeg simpelthen har svært ved at fatte, at jeg har et vaskeægte børnehavebarn lige om lidt. Men hun er mere end klar og rykker op sammen med tre gode venner og integrationen i den nye verden er allerede i fuld gang. Den del gør mig tryg. 

Jeg skal omvendt vænne mig til tanken om den bus, der skal fragte min store pige rundt hver sjette uge i en hel uge ad gangen til diverse aktiviteter ude i den vide verden fra morgen til eftermiddag. Bussen fungerer som en kørende stue, og er børnenes fysiske base i den uge, de tilhører den såkaldte busgruppe. Jeg forudser en noget træt og brugt pige den uge, hvor Blommen er ude. Men også en pige, der har lært en hulens masse gennem nye indtryk og erfaringer. Men ohhhh, mine lillebitte, kæmpestore pige! Hvis nogle af jer har erfaring med den slags rullende børnehavestuer, så pip lige med herunder. 

Men hvad er så status på livet som multimor? Jeg er helt vild med det. Ærlig talt. Jeg nyder barslen og er indtil nu en milliard gange (det var mange!) mere overskudsagtig end under min første barsel. Jovist er det somme tider noget af en prøvelse at tilfredsstille begge piger på én gang, når den ene vil hænge i brysterne og den anden – på samme tid naturligvis – vil lave lort “NUUUU moar!!”. Men den der opslidende stress, (som kun en forælder kender den) er blevet væk, og jeg beder til, at det forbliver sådan. Lillesøster er indtil nu en ok nem baby – og det siger jeg endda midt i 8-ugers tigerspringet, som bestemt kan mærkes. I tell you. 

Det lyder rosenrødt det hele, og det er ikke min mening at fremstille et skævt billede af livet som mor til en spæd og en treårig. Men. Jeg trives aldeles godt med det og vælger ikke at lade mig slå ud af søvnunderskuddet eller den udfordring man møder, når familiens medlemmer får nye roller, servering fra mælkebaren i tide og utide, ømme ØMME skuldre osv. osv. 

Jeg er ude. Vil kaste mig over mit daglige meditationsfiks nemlig strikketøjet. 

Kys S

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_2240

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment