Et glimt fra en formiddag i blogger(barsels)livet

I går var lillesøster og jeg forbi PR bureauet Starklint PR sammen med Anne og Signe plus begge damers lækre babyer. Vores børn er født med en spændvidde på otte dage, og det er simpelthen så hyggeligt, at vi kan hænge ud jævnligt i vores egen lille hjemmelavede mødregruppe. Jeg er kæmpe fan. Tænk hvad blogger- og barselslivet også kan føre med sig 🙂

Er I til mødregruppekonceptet? Jeg ved, at holdningerne er ret delte på den front.

Hos Starklint spiste vi naturligvis en masse kage (vi ammer jo!) og så på de pæne efterårskollektioner fra blandt andre MarMar og Popupshop. Jeg havde som så ofte – og på ægte bloggervis – spejlreflekskameraet med, men begge hænder var ærlig talt fyldt op hele formiddagen, og kameraet kom aldrig op af tasken. Men pyt. Formiddagen var noget så rar alligevel uden det hængende om halsen.

Lidt iPhone billeder derfra i tvivlsom kvalitet:

1. Tre fine babyer på stribe, 2. Lillesøster omgivet af leo og hjemmestrik, 3. Mette Starklint med baby F på armen.

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment