Sommergarderobe in the making

IMG_2411Jeg er gået i gang med at producere en lille garderobe i sommerstrik til lillesøster. Jeg når helt sikkert ikke at strikke alle de sommerstyles, jeg gerne ville, før vi igen går mod koldere tider, men jeg har gode intentioner.

Det er ikke meget tid, der efterlades til strikkeriet, når børnefamilielivet kører for fulde gardiner, men jeg sniger mig til et par pinde i ny og næ. Det er fantastisk som mental afkobling, som jeg absolut har brug for her midt i barselsboblen. Og her efter tre måneder som strikker er jeg nok nærmest helt besat. Jeg kan få det helt skidt, hvis jeg ikke når at strikke bare en smule i løbet ad en dag.

Mit første sommer-item er denne gule babyromper i retrostil. Jeg har strikket den i 100 % bomuld for at være sikker på, at den kan bruges hele sommeren igennem. Jeg skulle lige vænne mig til at strikke i bomuld, som er en noget anden følelse end at strikke i uld. Looket er også fuldkommen forskelligt fra det uldne, og jeg må erkende, at sidstnævnte er mest mig. Men jeg er nu ganske tilfreds med denne bomuldssag alligevel. Opskriften finder du i bogen Drengestrik. Måske vil du selv i gang?

Jeg har endnu flere rompers i tankerne, som jeg håber, jeg kan nå at færdiggøre, før sommeren er omme.IMG_2412IMG_2416

IMG_2418

 

 

 

Hvad tænker I egentlig om mine strikkeindlæg? Det er jo et nyt stofområde her på PlumMum, og jeg kunne tænke mig, at det er kedelig læsning for de af jer, der slet ikke kunne se jer selv strikke.

Men de er vist kommet for at blive. Så er I advaret 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Karen 1. maj 2015 at 10:01

  Jeg kan ikke strikke, men kan godt lide indlæggene – det er fin inspiration til ønsker fra strikkende familiemedlemmer! Du er virkelig god!

  Reply
  • Plummum 1. maj 2015 at 11:02

   Så dejligt at vide!

   Reply
 • Joan 1. maj 2015 at 16:41

  Eeej hvor er den fiiin… 🙂

  Reply
  • Plummum 1. maj 2015 at 16:48

   Tak:)

   Reply
 • Anja 1. maj 2015 at 21:01

  Syntes det er nogle rigtig fine indlæg. Kunne rigtig godt tænke mig selv at komme igang, men kan ikke helt gennemskue sådan en opskrift ;0)

  Reply
  • Plummum 1. maj 2015 at 22:48

   Uh, prøv bare. Det er så fedt at kunne lave sit eget tøj i strik.

   Reply
 • Maria 1. maj 2015 at 22:31

  Er vild med strikkeindlæggende, det er dejlig inspiration og det er en af de kommende ting jeg gerne vil lære, så at se hvad du har fået udrettet på så kort tid giver rigtig blod på tanden :grinning:

  Reply
  • Plummum 1. maj 2015 at 22:47

   Gå bare i gang asap. Lysten driver virkelig værket her. Man kan lære så meget på kort tid, hvis man hænger i og ikke går helt agurk over de første dumme fejl:)

   Reply
 • camilla // olinesmor 2. maj 2015 at 9:30

  Keep them coming. Men det vidste du sikkert allerede.

  Og igen: Jeg er virkelig imponeret over hvor dygtigt du er blevet meget hurtigt. Er farmor ikke også imponeret?

  Reply
  • Plummum 2. maj 2015 at 9:43

   Tusind tak, Camilla. Det varmer!! Jo, farmor siger det er flot, men nu vil hun ikke levere mere strik til baby F, er sidste melding. Hulk! Håber hun kan lokkes.

   Reply

Leave a Comment