Tid til banaliteter

Jeg glæder mig til dagen i dag. Børnehavebarnet får en velfortjent fridag, og vi tager sammen på legedate hos den dejlige familie på Bryggen. Nej, ikke den Familien på Bryggen, du ved. Men den. Og i dag, når jeg ikke har en hente-barn-bagkant, kan vi tage det i roligt tempo, svinge forbi bageren og vælge søde sager og tillade tid til at stoppe op 117 gange på vejen frem og tilbage for at tale om tilfældige sten i vejkanten, de mennesker vi møder, blomsterne osv.

Det lyder jo totalt banalt, og det er det også. Men det er vidunderligt at have tiden til at dvæle ved banaliteterne. Hvornår har man den slags tid, når den ‘rigtige’ hverdag kører på højtryk? Når kalenderen ikke længere skriver barsel. Desværre ikke os. Har I?

Morgenleg med det nye dukkehus fra Le Toy Van.  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Kathrine 11. maj 2015 at 13:35

  Det lyder som en rigtig dejlig dag 🙂 selv har jeg besluttet at tage min to årige ud af dagpleje under min nuværende barsel netop for bare at have en rolig dagligdag.

  Egentlig havde vi okay med tid inden min barsel, jeg er socialrådgiver og arbejdede 30 t om ugen, jeg holdte fri med min datter hver fredag og havde samtidig mulighed for at arbejde hjemme nogle timer så jeg også havde et par korte dage. Jeg VIL have tid til det banale, pludselig er de store, har venner og egne aftaler. Jeg vil nyde dem så meget jeg kan nu de er små og gider være sammen med mig så meget 😉

  Reply
 • Henriette // Blondinemor 11. maj 2015 at 14:40

  Lige præcis det jeg savner allermest ved barslen. Tid. At vi ikke skulle nå noget som helst, og regnede det kunne vi bare blive hjemme. Men det er der desværre ikke så mange penge i i længden 😉

  Reply
 • Sille 11. maj 2015 at 21:45

  Hjemmepasser min søn på snart 3 år og det er præcis sådanne ting vi har tid til 🙂 Ville ikke bytte det for noget. De er små i så få år og vil gerne give dem så meget tid som muligt. Intet er vigtigere <3

  Reply
 • Sibe 26. august 2015 at 23:03

  Hej, skøn blog du har – Heg skal til st købe et dukkehus til min datter, som lige er fyldt 3 år. Jeg har forelsket mig i dukkehuset fra Le Toy. Hvilken str har din datter, og er i glade for den? Er i tvivl om hvilken str jeg ska vælge, enten det helt store eller mellemste. Svært at vurdere efter billedet.:)
  Hilsen Sibe

  Reply

Leave a Comment