Når baby også skal ligge selv

IMG_2580

SPONSORERET INDLÆG

Lillesøster har rundet de 14 uger, og selvom jeg stadig synes, hun sover en hel del af døgnets timer, så bliver vågenperioderne naturligvis længere og længere. Derfor er der også et voksende behov for en eller anden form for underholdning i ny og næ, der ikke nødvendigvis kommer fra mig.

Jeg kan af gode grunde ikke lege babylege non-stop i to timer i træk flere gange i døgnet, og det ville den lille dame i øvrigt også blive godt gal i skralden over. Hun har helt klart et behov for at ligge selv fra tid til anden, hvor hun har ro til at suge alle de nye indtryk til sig uden yderligere stimuli, end det hun selv sanser i rummet.

Vi nyder derfor godt af vores forskellige ‘legestationer’ i lejligheden, der hver især er gode på forskellige måder.

Fisher-Price regnskovsmåtten, som I ser på billederne, er god til ligge-selv stunderne – ja, og naturligvis også til leg, hvor mor eller far er med. Måtten fungerer i sig selv som et sandt sansebombardement på grund af de hidsige farver og de mange legedimser, der sidder fast i tæppet og på stativet i forskellige højder. En af lillesøsters yndlingsbeskæftigelser p.t er at gribe fat i legetøj, som endnu er en lidt svær færdighed, fordi erfaringen med øje-håndkoordinationen stadig er sparsom. Men tæppets rangler og bamser hænger alle i en højde, så små babyhænder kan få fat. Og de vilde farver motiverer i høj grad baby til at gribe ud.

Måtten er også god til træning af nakkemusklerne. Der er nemlig masser af sager at hive fat i på tæppets kanter, når baby ligger på maven.

Så endnu engang må moderens hang til nordisk-ish legetøj i afdæmpede farver vige for det, børnene synes er et hit 😉

Hvad er jeres babyers yndlingsbeskæftigelser, når de skal ligge for sig selv?

Læs mere om Fisher-Prices univers her og køb regnskovsmåtten her.

IMG_2579 IMG_2571


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment