De bedste strømpebukser til baby

Jeg er hverken sponsoreret eller har modtaget gaver for det her indlæg. Så har vi det på det rene, ok? 🙂 Men jeg vil jeg gerne slå et stort slag for de strømpebukser, som jeg selv er allergladest for til baby – og storesøster for den sags skyld.

Det er naturligvis MP’s strømpebukser, som simpelthen er de bedste på markedet til prisen. De sidder eminent på ben og krop, og jeg er også stor fan af kvaliteten. Der findes selvfølgelig flere forskellige brands, der laver lækre strømpebukser, men ofte er prisen temmelig pebret for sådanne sager, som er en smule ærgerligt, når de dels hurtigt bliver for små til en turbuvoksende baby og dels fordi, man skal bruge en hel del.

Vi har netop loadet med en bunke nye strømpebukser fra MP i deres ribstrikkede bomuldversion til 99 kr. stykket. Jeg er tosset med rillerne, elastikken foroven og de lækre farver. Og strømpebukser er efter min mening et vigtigt basisitem i baby-/børnegarderoben, der lige kan gøre det der sidste i et outfit. Fine strømpebukser til bloomers og rompers er fx et hit.

Ja, det var såmænd bare lidt strømpekærlighed her en lørdag eftermiddag, hvor jeg er alene med en sovende lillesøster, mens Blommen og faderen handler ind til aftensmad.

MP forhandles mange steder, men de har et rigtig fint udvalg i Magasin på Kongens Nytorv, hvor vi plejer at købe, eller online her.

Hvad er jeres favoritstrømpebukser? 

2-3.2


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Eva k 1. juni 2015 at 8:11

    Elsker dit indlæg! Synes efterhånden blogland er begyndt at ligne en Berlingske annoncetillæg – pænt og fint skrevet men stadig (lidt skjult) reklame! Så tak for en ikke sponsoreret anbefaling!
    Mht strømpebukser, har to drenge så bruger dem kun om vinteren, men vi er glade for PDL. Som forbliver elastiske og behagelige at have på også efter flere vaske. Og ellers H&m synes er også fine selv om der kommer fnuller på (men det er vi lidt ligeglade med;)))

    Reply

Leave a Comment