Puppy’s Piano og søskendeleg

SPONSORERET INDLÆG  photo IMG_2597_zpstwgcgwlk.jpg

Det er tid til sidste indlæg om det farvestrålende Fisher-Price legetøj, som vi har testet den sidste måneds tid. Se fx hvad jeg skrev om denne mavepude, som er ganske smart, når babys nakkemuskler skal trænes eller denne aktivitetsmåtte med legetøj og jungleprint.

Udover det meget baby-ish legetøj, valgte jeg endvidere et Puppy’s Piano, som afgjort ikke hører til lillesøsters alderstrin førend om et par måneder eller tre. Klaveret – udover at fungere som klaver – kan spille et par af de velkendte børnesange på både dansk og engelsk og lære barnet at tælle, alt imens tangenterne lyser i forskellige farver.

Blommen bruger for tiden meget energi på at gøre ting for lillesøster. Kysse hende, nusse hende, lege med hende og give hende forskellige sager, som hun mener, vil gøre lillesøster glad. Spørg mig om det smelter mit hjerte. Det gør det, kan jeg afsløre.

Dette Puppy’s Piano er lige nu et hit, når lillesøster skal underholdes. Det mener i hvert fald den treårige 🙂

Køb klaveret her og læs mere om det her.

 photo IMG_2589_zpsulpn1siu.jpg photo IMG_2591_zpsj6tperhn.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Sofie 16. juni 2015 at 0:01

  Jeg har en niece, der er totalt skudt i det klaver 😀 Jeg kan alle sangene udenad efterhånden… og er nu ved at være pænt træt af det 😀

  Følg gerne min blog, hvis du har lyst:) Jeg har lige skrevet om buksedragter…!!!

  modesofie.wordpress.com

  Reply
 • Thor 16. juni 2015 at 17:17

  Et sødt lille klaver som ungerne sikkert vil elske 🙂 Prøv også at se her, der er nogle virkelige søde plakater til børnene. http://bylux.dk/shop/frontpage.html

  Vh. Thor

  Reply

Leave a Comment