Pæn kjole, dobbeltmoral og søskendekærlighed

Jeg havde op til flere blogemner i ærmet her til aften. Ja, min lyst til bloggen fejler intet disse dage. Jeg ville have skrevet om vores nye bæresele fra ErgoBaby og lidt om weekenden generelt. Men når baby beslutter at være den type baby, der først sover kl. 21:30 OG storesøster samtidig forlanger en puttemarathon på to timer. TO! (indsæt selv passende smiley), så må blogemnerne forblive på tankestadie. For nu. 

I stedet får I et lille preview af den kjole, som Blommen havde på til lillesøsters dåb. Ja, sorry! Et preview??  Jeg hader lidt, når modebloggerne previewer noget. Så vis da for f#%*^n hele outfittet, hva’? Men i dag er jeg dobbeltmoralsk:) 

Jeg viser i fuld figur senere (eller tjek min Instagram allerede nu – find mig på @plummum). Den kjole er muligvis den mest bedårende, vi har haft i Blommens garderobe ever, og lige nu er den faktisk på udsalg. 

Godnat! 

 ^^^søskendekærlighed rocker min verden!!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment