Lidt mere ‘sommer’ på Mors

Ok, kalenderen skriver sommer, men vi har alle opdaget, at vejret viser noget andet. Mere end ti gange i dag har jeg googlet diverse rejser ned til dér, hvor varmen bor. Vi burde ikke rejse af flere årsager, men vi har lyst. 

Men trods lortevejr (jo, det er det altså!) holder vi hovedet højt og skynder os ud så snart et par solstråler titter frem. Det er jo det nemme ved at  befinde sig i hus. Ikke noget med at pakke tasker, tæpper, madpakker etc. og slæbe ned fra femte sal. Næh. På med skoene og direkte ud i haven. Skønt. 

Hermed lidt mere feriestemning fra smukke Mors fra en dag, hvor vi fik besøg af pigernes onkel, der har ageret vaskeægte legeonkel i nærmest tolv timer non-stop. Og apropos Mors. Mit indlæg i forgårs – altså dette – gik simpelthen ‘lokalviralt’ og blev liket og delt et hav af gange. Det var faktisk helt vildt. Det skyldtes vist en masse nuværende og tidligere Morsingboer (fortæller min Facebook og Google Analytics mig), der opdagede mit indlæg og delte det lystigt i deres netværk. Hvis I læser med nu, så skal der lyde et ydmygt tak! Jeg er glad for, I kunne lide indlægget om jeres dejlige ø.

  ^^^Vi dypper tæerne i vandkanten 🙂   ^^^Og forsøger at fange krabber med fiskefrikadeller som mading.  ^^^Pøller fra Slagteren på Holmen.  ^^^Dét syn bliver jeg aldrig træt af. Lillesøster sover også fantastisk godt i den friske luft.  ^^^ #faaruplundwoodenbridge ^^^”Weeeeeeeh”


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment