Sy selv fine baby-bloomers med smock

IMG_2995Jeg har syet endnu et par bloomers til lillesøster. Denne gang med smock foroven ud fra Camillas meget fine og letforståelige diy-guide, som du finder lige her.

Selvom jeg er helt tosset med bloomers (både strikket og syet), som klart ligger på min top tre over beklædningsgenstande til baby sammen med rompers og cardigans, så er det langt fra alle bloomers, der sidder lige godt på babys krop. Der er faktisk mange faktorer – trods den meget enkle style – der skal spille, før et par bloomers sidder godt og komfortabelt, hvis du spørger mig. Fx må længden fra skridt til linning ikke være for kort. Det ser fjollet ud – især hvis man, som jeg, har en baby med en dejlig buttet mave. Ligeledes må der gerne være godt med plads, så man får stor struteffekt, og så er der noget med benenes udskæring, der gerne må være mere trusseformede end shortsformede. Ok, det blev lidt bloomers-nørdet her en fredag aften.

Camillas opskrift er tæt på at være lige i øjet, når det kommer til perfekte bloomers. Smocken er som skabt til en babys bløde mave, længden er lige i skabet og så er der masser af volumen, som alt i alt giver et umådeligt cute resultat. Jeg er fan og har allerede klippet ud til flere par bloomers, der venter på maskinen – de kan jo bruges hele vinteren også og disse er temmelig onesize i det. Elastikken i benene kan altid skiftes til en længere, hvis det behov skulle komme senere.

Jeg har i øvrigt parret dem med en rillestrikket cardigan fra farmors pinde ved selv at lave knapper af det samme Liberty-stof, som de små bloomers er gjort af. Er vild med sæt, uden at det bliver for sæt’et, hvis I forstår!? 😉

Opskriften til cardiganen er fra Lene Holmes Samsøes hæfte ‘Babystrik på pind 3’.

Hvad synes I?

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_2991IMG_3008 IMG_2990IMG_2985Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Pernille 18. juli 2015 at 2:31

  Meget, meget yndigt! Hun er en heldig baby 🙂

  Reply
 • camilla // olinesmor 18. juli 2015 at 19:30

  Altså nu er det mig der bliver forlegen :-).

  Hvor er de blevet fine.

  Reply
 • Anne Stigsen 18. juli 2015 at 22:40

  Perfekt! – Tak for opskrift. Har netop syet sengetøj af præcis dette stof, og manglede opskrift til min mindstepige, så reststoffet kan blive brugt☺️

  Reply
 • Lea 25. februar 2016 at 21:19

  Hej, jeg kan desværre ikke se billederne? Kan du hjælpe?
  Vh Lea

  Reply

Leave a Comment