Jeg er her endnu

…bare knap så meget ved tasterne. Vi prøver at udnytte de sidste fælles feriedage maksimalt, mens vi med lys og lygte søger efter en villa tæt på Københavns centrum. En villa, der gerne skulle blive pigernes barndomshjem og vores faste base de næste mange mange år. Vi har nemlig solgt vores lejlighed. E n d e l i g. Efter cirka tre måneders liggetid. Ikke flere fremvisninger i tide og utide, som altid kommer på et dårligt tidspunkt i en familie med små (krævende) børn. Og ikke flere sindssyge rengøringseskapader lige nu.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, vi forlod det jyske ferieland. Det var befriende at være væk fra hjem og pligter i sammenlagt fjorten dage, omend jeg stadig hungrer efter lidt rejseri rundt i verden. Men også befriende at komme hjem i egne rammer, hvor vi har alle småbørnsnødvendigheder indenfor rækkevidde. Jeg planlægger at skrive mere om vores ferie på andre tidspunkter. Har flere tips at dele ud af, som du kan bruge, hvis du en dag skulle havne på Mors eller omegn. 

/S

Så først lidt rare stemningsbilleder fra Limfjorden. IMG_3077 IMG_3110IMG_3119 IMG_3105 IMG_3101IMG_3121 IMG_3096 IMG_3091 IMG_3082^^^Man sover fortræffeligt i Orbit’en i den friske Limfjordsluft. 

Husk at følge @plummum på Instagram


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment