Lækre, legesyge detaljer hos Knast

knastbykrutterFor en rum tid siden blev jeg præsenteret for et brand, jeg dengang kun kendte sparsomt. Det var en fejl fra min side, opdagede jeg hurtigt. Brandet er Knast by Krutter, som er skabt af samme designer, der står bag Krutter. Men der stopper ligheden på designfronten egentlig også.

Hvor Krutter er rendyrket retro er Knast by Krutter råt, nordisk design, som dog er fyldt med legende detaljer som flæser, sløjfer, kæmpe kraver og glimmer. Dem af jer, der har luret min stil, ved, at den slags falder i god jord her hjemme. Også hos Blommen.

Kender i selv til Knast?

Jeg har netop lagt en bestilling, som jeg glæder mig til modtage, så jeg kan røre, se og føle tøjet og ikke mindst putte pigerne i det. Jeg viser detaljer, når tøjet kommer frem og i brug. Jeg kunne blandt andet ikke stå for de to sorte styles med kæmpe guldpletter – så kan pigerne også få lov at matche lidt (ret ærgerligt, at jeg ikke selv kan passe sådan en guldplettet sag. Wouldn’t mind:)) Og ej heller for den blå kjole med den kæmpe krave.

Find peplum-blusen her, body med krave i halsen her og kravekjole her.

Hvad siger I? Er det ikke umanerlig pænt tøj? Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg lægger en bestilling der.

I samarbejde med Knast by Krutter. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Ida 28. august 2015 at 13:29

  Det er det lækreste tøj – skønne detaljer.

  Reply
  • Plummum 28. august 2015 at 13:39

   Enig! Det er simpelthen så fint.

   Reply

Leave a Comment