Det ultimative knappetip

IMG_3435

I dag skal I have et tip, som jeg selv synes er helt fantastisk. Det er mest til jer krea-ladies derude. Det handler nemlig om lækre og billige knapper.

Det var endnu engang min navnesøster, der med dette indlæg gjorde mig opmærksom på, at eBay er og bliver lidt af en guldgrube inden for, ja, alt! Fidusen er blot at shoppe de ting og sager, der ikke overstiger 80 kroner, hvis man vil slippe for told og moms (når man shopper uden for EU).

Jeg gik straks i gang med at søge og bestille diverse knapper – mest i træ, men også en omgang i perlemor. Det gik hurtigt op for mig, at de knapper, jeg køber i diverse stof og garnbutikker eller i min yndlings dimsedutkreabutik, Handler (Vingårdstræde 19, 1070 København), er identiske med dem, du kan købe via eBay. Ikke blot lookalike, men simpelthen fuldkommen magen til. Helt tilfældigt købte jeg seks små træknapper med blomster på i en garnbutik for 69 kr., og de samme knapper har jeg senere fundet på eBay. Og de ER identiske. Jeg har gennemtjekket. Men det er prisen ikke. Jeg tror, jeg fik 150 knapper for under 20 kr via eBay., og det er da en forskel, der er til at mærke.

Jeg er, som I kan se, gået lidt bananas i knapper, og der er flere på vej. Mange af de knapper, der allerede er kommet hjem er ikke nødvendigvis nogen, der havner i en fin lille strikket sag af en cardigan, men jeg kan love jer for, at min treårige er helt syg med de knapper. Så mon ikke, at de nok skal gå til et godt formål på et eller andet tidspunkt alligevel. Jeg kan i øvrigt fortælle, at der også er masser af fine knapper i plastik og glas at komme efter. I øjeblikket søger jeg en del på vintage glasknapper. De har en noget andet pris, men flotte det er de bestemt.

Kunne I bruge tippet? Pip gerne med, hvis I også er trætte af alt for dyre knapper, der hurtigt får kreasagerne til at stige voldsomt i produktionspris. Og lad mig endelig vide, hvis I bestiller knapper hjem til jer selv.

Jeg linker til de enkelte knaptyper under billederne. Næste step må vist i øvrigt være en ordentlig opbevaringsløsning til alle knapperne. Jeg tænker, at Søstrene Grene må kunne hjælpe mig. IMG_3443

Store knapper med udskæringer

Små knapper i mørkt træ

Knapper i perlemor

IMG_3448 IMG_3446

Store knapper med blomster (øverste række)

Jordbær (anden række)

Store knapper med udskæringer (tredje række)

Klassiske træknapper (fjerde række)

Sommerfugle med farver og mønstre (nederste række)IMG_3444

Jordbær i forskellige farverIMG_3440

Blomstrede knapper (i æsken) – det var disse knapper, jeg købte alt for dyrt i en garnbutik for senere at finde dem til svimlende lave priser på eBay

Træknapper i farver (i æsken)

Store knapper med blomster

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

9 Comments

 • Susanne 8. september 2015 at 8:41

  Dét er da et super godt tip!! Tror nok jeg skal shoppe knapper 😀 Har du haft nogle dårlige oplevelser med e-bay? Den eneste gang jeg har købt noget der, endte det med at jeg aldrig fik varen. Men nu tror jeg at jeg vil forsøge igen!

  Reply
  • plummum 8. september 2015 at 8:44

   Jeg har faktisk været eBay-shopper i noget, der ligner 12 år, og har aldrig haft problemer. jo, jeg har da prøvet et par gange at få en varer i dårlig kvali, men ellers intet. Jeg ELSKER eBay 😀

   Reply
   • Susanne 9. september 2015 at 7:15

    Det lyder godt, jeg har alt klikket nogle knapper hjem 😀
    Jeg har nemlig også købt de der blomstrede træknapper til overpris i en garnbutik!

    Reply
    • plummum 9. september 2015 at 9:25

     Jep, det er så tosset! Håber, du får lækre knapper hjem snart. Der kan godt gå lidt tid, før de lander i din postkasse. Bare så du ikke bliver nervøs 🙂

     Reply
 • Karen 8. september 2015 at 8:47

  Tak for det gode tip! Jeg vil straks bestille. Har længe været træt af dyre knapper i stof/strikkebutikker, nogle gange koster knapperne jo mere end selve garnet (altså når man strikker babyting).

  Reply
  • plummum 8. september 2015 at 10:25

   Ja, præcis. Det er altså helt fjollet. Håber, du bliver glad for knapperne 🙂

   Reply
 • Lea 9. september 2015 at 13:18

  Super godt tip! Godt nok strikker jeg ikke selv, men jeg eeeelsker at købe garn og tilbehør til min kære svigermor, der er super ferm til at producere lækre ting i gran. Og da vi om præcis en uge (hvem tæller…) finder ud af om det er en lillebror eller lillesøster, der melder sin ankomst til januar, så skal der snart shoppes gran og knapper igen :o)

  Reply
  • plummum 9. september 2015 at 18:52

   Ej, hvor fantastisk med en lille ny 🙂
   Og jeg er glad for, at du kan bruge tippet!

   Reply
 • Pernille Berg 3. december 2015 at 12:55

  Tusind tak for tip!! Hold da op, hvor har man købt aaalt for dyre knapper indtil nu… Det skal der laves om på! TAK 🙂

  Reply

Leave a Comment