Om plummum.dk og kvinden bag

IMG_3290-2

Jeg er i gang med at opdatere bloggen, så den fungerer i alle henseender. Jeg mangler stadig at få styr på en del teknisk efter flytningen fra BD, men det er vist mest mig, der mærker det og ikke jer. Heldigvis. Til gengæld var bloggen fuldkommen uopdateret på andre punkter, og det råder jeg hurtigst muligt bod på. Fx har min Om mig tekst, som du finder i linkmenuen foroven, fået en ordentlig opstrammer, så den faktisk passer til bloggen og mig. Det gjorde den absolut ikke. Du kan læse herunder, hvad jeg skriver nu, hvis du er nysgerrig på at vide lidt mere om mig og bloggens historik:

Jeg hedder Signe, er 32 år og gift med Kasper. Sammen har vi to piger fra henholdsvis 2012 og 15. Blommen og lillesøster, hedder de her på bloggen.

Plummum.dk så dagens lys i slutningen af 2012 et halvt år inde i min første barsel, hvor bloggen startede op som rendyrket mommyblog i dagbogsformat med skriblerier om alt, hvad det indebar af sure og søde tanker fra en førstegangsmor.

I dag er bloggen en hel del større målt på læserskare og har taget en naturlig drejning gennem årene. Bloggen er i dag, hvad jeg kalder en familielivsstilsblog, som reflekterer små dele af min families liv. Jeg skriver om gode udflugtsmuligheder og aktiviteter med børn, om spisesteder, lækkert børnetøj og -udstyr og om familievenlig mad, som vi laver rigtig meget af hjemme i vores køkken. Den generelle børnefamiliehverdag har stadig sin plads herinde, dog er dagbogsformatet trådt i baggrunden.

Plummum.dk bærer også præg af, at jeg er lidt af et kreahoved, som elsker, at DIY-feberen raser derude. Jeg skaber, nørkler og nørder. Det kommer især til udtryk i diverse projekter med strikkepindene i hånden, foran symaskinen, i køkkenet eller bag ved kameraet.

Og min uddannelsesmæssige baggrund. Jeg er cand.merc.(kom)’er fra Copenhagen Business School og har arbejdet professionelt med kommunikation og PR siden 2007. De første mange år gav jeg den gas i bureaubranchen som rådgiver for en lang række virksomheder og de seneste år som inhouse kommunikationskonsulent og community manager for en spændende og betydningsfuld virksomhed i København.

Vil du vide mere, har forslag til indlæg eller spændende samarbejder med plummum.dk, er du velkommen til at skrive til mig på signe@plummum.dk

Signe

Billede: Min blondebluse med den høje halsudskæring er blevet en af mine favoritter i skabet. Der er bare noget delikat over blonder – og ikke mindst høje halse. Find blusen her (affiliate-link), hvor den også findes i sort.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • julie 17. september 2015 at 17:19

  Skal vi ikke høre mere om det der vigtige ‘ja’?? 🙂

  Reply
  • plummum 17. september 2015 at 21:28

   Ha ha, jo det var egentlig planen. Skal bare lige finde ud af, hvordan det skal have sin plads på bloggen, du ved 🙂

   Reply
   • julie 20. september 2015 at 16:58

    Helt ok.. venter i spænding 🙂

    Reply

Leave a Comment