Tid til varmt fodtøj

kavat collage

Alle sko og støvler fra collagen kan findes lige her.

Som jeg har nævnt herinde før i en flygtig vending blev jeg under sidste modeuge præsenteret for det svenske brand Kavat, som laver sko til børn – ja, og faktisk også til voksne. Jeg blev i hvert fald helt forelsket i et par pæne slipons i skind, som de to Kavatfolk begge havde på.

Jeg kendte kun mærket meget sparsomt inden modeugen, men Kavat – der blandt andet er kendt for deres bæredygtige tilgang til skoproduktion og materialer – er kæmpestore i Sverige. Vist lidt af et musthave til de svenske småbørnsfusser. Og det forstår jeg sandelig godt. Blommen fik selv et par støvler med hjem til test til dette efterår – de cognacfarvede chelsea boots hun har på fødderne på billedet på collagen. Og jeg siger jer, de er lækre og pæne. Jeg ville slet ikke have noget imod selv at hoppe i sådan et par disse dage, hvor vinden rusker ude foran mine vinduer. Støvlerne er desuden gjort i økologisk skind, er smørbløde og har en robust sål af rågummi.

Men anyway, jeg opdagede til min kæmpe rædsel for et par dage siden, at de slet ikke passer hende, men desværre er for små. Jeg overvejer derfor lige nu, om jeg skal gemme til lillesøster (ja, det bliver en lang gemmer) eller, om jeg skal køre en lille giveaway på dem herinde eller på IG, så en af jer kan få fingre i dem. Vi får se 🙂

Jeg har samlet lidt efterårslækkert fra Kavat på collagen ovenover, og alle støvlerne og skoene kan købes lige her. (affiliate-link). Der er lidt til forskellige lejligheder og aldersgrupper, og det er ikke lak, sløjfer og glimmer (som vi jo ellers er store tilhængere af), der præger de enkelte styles. Til gengæld er det underspillet luksus og gedigent håndværk, der vil gøre godt på et par børnefødder her i efteråret. Men de der gule gummistøvler, ikke?! Jeg er klar til at svinge dankortet endnu en gang.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Østfronten 19. september 2015 at 17:34

  DO IT – de gummistøvler er toplækre. Og især i gul. http://ostfronten.dk/2015/09/pigen-med-de-gule-gummistoevler/

  Reply
  • plummum 19. september 2015 at 18:27

   Åh, så fint. Enig. Jeg er også vild med gult regn-gear 🙂

   Reply
 • Anna 30. september 2015 at 11:06

  Havde Kavat støvler til Ella sidste år – var så glad for dem:) Tænker at købe et par nye til hende nu, så hvis du ikke er kommet af med jeres, er jeg en mulig køber (afhængigt af størrelsen selvfølgelig). Du kan bare skrive til mig, på mail eller IG (ohhmamame), hvis det har interesse.
  God dag!
  Anna

  Reply

Leave a Comment