Om anhængertræk(!) og praktiske weekender

 photo P1010178_zpsigzkznsm.jpg

Hele weekenden har stået i de praktiske (flytte)gøremåls tegn. Heldigvis godt blandet med familiehygge for vores firemandsteam.

Lejligheden er fyldt med fyldte og tomme flyttekasser, og vi er langt fra halvvejs i nedpakningsprocessen. Langt fra. Her er på alle måder gået praktik i den. Og i morgen er vi også typerne, der har anhængertræk på bilen. Oh my! Det forekommer mig faktisk meget mere voksent end at få børn og købe hus. Hah. Men nogen i familien fortæller mig, at man på ingen måde kan have et hus uden bil med påmonteret anhængertræk. Det er meget muligt?! I hvert fald er det en kamp, jeg ikke vælger at tage. Så juhuuu – 6000 kr. fattigere og et anhængertræk rigere. Arhmen, hvad siger I? Alligevel en del lækre kjoler oder so, jeg kunne have fået for de penge 🙂

Nok om bilkroge, som sikkert bliver et hit, når nu vi også bliver sådan nogle, der skal køre have- og byggeaffald på genbrugspladsen, som vi stensikkert kommer til et utal af gange under den kommende renoveringsproces.

I stedet en omgang weekend-glimt:
 photo P1010116_zps6rwaqs5k.jpg

Vi har fået en genbrugstrold i baghaven. Han blev rejst i sidste uge i forbindelse med den internationale arkitekturuge RISING Architecture Week. Han er ret enorm, og man kan nyde udsigten gennem hans hat, som Blommen og Kasper gør på dette billede.

 photo P1010170_zpsm1nwm8eb.jpg

Jo ældre Blommen bliver, jo oftere ender vi i lignende påklædning. Ikke hver dag, men i ny og næ. Vi synes begge, det er ret skægt. Her i næsten ens slip-ons. Blommens lyserøde i lak er fra byKier, der netop er genopstået med nye ejere. Vi tester lidt forskelligt for dem, og jeg glæder mig til at give jer en anmeldelse senere. Men disse søde lyserøde slip-ons er sat ned med 50 % lige nu. Find dem her.
 photo P1010162_zpsewuxgvym.jpg
Søde sløjfer fra Bows by Stær.
 photo P1010154_zpsdxdwf9ye.jpg
På tur i den smukke, lave septembersol, der virkelig forkælede os i dag. Find vores løbehjul her (ad-link). Det er virkelig kræs og kører som en drøm med de store robuste gummihjul.

 photo P1010160_zps4yxl5b3d.jpg
 photo P1010112_zps5mgxvdhh.jpg

Vi endte igen i vores lokale plantecenter, som jeg skrev lidt om her. Denne gang skulle jeg der ud efter kaktusjord til et par omplantninger, og så røg der lige en enkelt plante med hjem igen. Nemlig en Peperomia, som du ser nederst på billedet. Den er så dekorativ og god på skyggepladser og derfor perfekt på hylden i vores soveværelse – både nuværende og kommende.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Solrun 28. september 2015 at 5:25

    Hæhæ! Tillykke med anhængertræk. Det bliver I glade for. Vi har ikke et, så det er svigerforældrene, der har været – jeg lyver ikke – 50 gange på genbrugsplads med bygge- og haveaffald. Men huske at melde/tjekke om I er meldt til haveaffaldsordning. Det er dgu rart bare at kunne stille i snit ni sække ud til vejen hver anden uge. Og få hentet pap fra ikea-møbler mv hver tredje måned. Bare lige uden for døren. Så er man virkelig i Ligusterland, når man går op i den slags. Øhj, I bliver så ellevilde for alt det med hus.

    Reply

Leave a Comment