Få styr på børnenes bøger… og dine egne

 photo IMG_3603_zpswoain6yy.jpg
Få styr på bøger og magasiner med stilrene bogstav-bogstøtter i stuen eller på børnenes værelser. 

Det er vel næppe gået bloggens læseres næser forbi, at vi er ved at pakke vores lejlighed i kasser for om kort til at køre dem til opbevaring, indtil vi får nøglerne til vores hus? Det er i hvert fald – tilsyneladende – svært ikke at nævne i hvert eneste indlæg i øjeblikket. Jeg vil forsøge at begrænse det en smule. Flyttesnakken – det er vist mest interessant for undertegnede og familie. Men én ting er stensikkert. Hus, etablering i samme, projekt renovering, indretning af de forskellige rum, have/plante-lir etc. kommer til at fylde rigtig meget herinde. Håber, I vil finde inspiration i de enkelte indlæg til den tid.

Men nedpakning betyder heldigvis også oprydning og udsmidning. Hold nu fast en sindssyg proces, men virkelig også en god følelse sådan at sortere ud i gamle gemmer. I den proces faldt jeg også over vores bogstøtte-bogstaver fra Marlina Design, som jeg aldrig har fået vist herinde. Jeg fik lige lov til at nuppe et par billeder af dem på en temmelig tom reol, før Kasper pakkede alle bøger og deslige ned og væk.

Bogstaverne er en stilren og dekorativ måde at holde styr på bøger eller magasiner i hjemmet, så de ikke hele tiden vælter rundt steder, hvor de ikke skal. Og de kan bruges på både børneværelset, i stuen eller hvad med i køkkenet til kogebøgerne?

Bogstaverne kan findes lige her.

Og min indrammede plakat fra Morten Løfberg ”Rhino with cub”, der er tegnet med kuglepind, kan findes her. Vi fik den af pigernes faster for lidt tid siden, og den hører oprindeligt til på Blommens eller lillesøsters (kommende) værelse, men jeg synes den er så skøn, at jeg lige lånte den til stuen et par måneder. Jeg er i øvrigt generelt ret betaget af Løfbergs univers, der er fyldt med dyr i en uhøjtidelig stil. Se selv her.
 photo IMG_3605_zpsm7quuz4j.jpg photo IMG_3607_zpsdo0plp1c.jpg photo IMG_3610_zpsnktnwxoz.jpg photo IMG_3611_zpslc0lsiq3.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indlægget indeholder affiliate-links.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment