KONKURRENCE: Så er der 5 brune Reima-jakker på højkant

 photo image001_zpsbs8bd2m3.jpgsponsindlægbjælkeJeg fortalte jer allerede om det her. Vi har sagt ja til at deltage i Reimas “Brown is the new black”-kampagne, som inkluderede, at vi tog en række efterårsbilleder af Blommen i en chokobrun Reima-jakke i den fine efterårsnatur, hvor vi skulle forsøge at camouflere hende.

Det skulle vise sig at være en ret nem opgave, da den brune farve falder fuldkommen i med naturens farver i øjeblikket. Det valgte vi at bruge til vores fordel i stedet for decideret at gemme hende. Jeg bryder mig ikke om at opstille hende til fotos, når nu vi tager en del af dem her hjemme. Jeg vil meget hellere fange hende i naturlig leg i ny og næ, så kameraet ikke fylder det store mentalt.

På billedet kravler vi på kæmpestore sten i vores lille brændte skov i vores eget hood. De brændte stammer og den brune Reima-jakke komplementerer da hinanden ret godt farvemæssigt!?

Vi er nu blevet udvalgt til at være en af de fem finalister, der konkurrerer om et lille gavekort  til at shoppe Reima-produkter for. Men alt det er jo i virkeligheden ikke så interessant for jer.

Det interessante er, at I kan være med i konkurrencen om at vinde en valgfri Reima-vinterjakke til en værdi af 800 til 1000 kr. Der trækkes hele 5 vindere, så jeg kan kun anbefale jer at smutte ind og deltage lige her, hvor I skal stemme på det billede, I synes har gjort det bedst. Jakkerne er lækre, skal jeg lige huske at fortælle. Varme, pæne og gjort i tårnhøj kvalitet. 

I behøver naturligvis ikke stemme på mig for at deltage. I er med i konkurrencen om de fem jakker ligegyldigt, hvilken finalist, I stemmer på derinde. Go go go 🙂 Konkurrencen løber til den 31.10.

FIND KONKURRENCEN HER.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • kim 2. oktober 2015 at 6:36

  Dejligt billede – har stemt på jer!

  Reply
  • plummum 3. oktober 2015 at 22:42

   Tusind tak, Kim 🙂

   Reply

Leave a Comment