Vi har travlt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, jeg beklager, at I sådan får smækket en close-up af mig lige i hovederne i dag, men det var simpelthen det eneste brugbare billede, der lå i mine kladder herinde, og jeg har ikke tid til at overføre fra kameraet. Hah! Et billede, jeg oprindeligt tog af mig selv i et forsøg på at forevige min nye lyserøde kimono (ad-link) fra ‘børneafdelingen’. Det lykkedes dog ikke helt, så den må I se på en anden god gang.

Weekenden har stået på flytning af indtil videre 40 flyttekasser og en masse møbler, og vi begynder faktisk at have rigtigt travlt med det hele, hvis vi skal nå at være ude herfra om halvanden uge. Men jeg kan afsløre, at ting tager tid, når man har to små piger også, som ingen af os vil forsømme. Jeg forudser derfor, at mine aftener i næste uge efter putning kun skal dreje sig om nedpakning. Af samme grund vil indlæggene sandsynligvis blive lidt færre herinde for en stund, selvom jeg har tonsvis af emner at dele med jer. Men nu er det vist på tide at prioritere det allervigtigste, selvom jeg hellere vil overspringshandle. Altid 🙂 Det er jeg en sand mester i åbenbart.

Jeg er ude igen. Kan lige nå en lille flyttekasse mere, hvis jeg skynder mig.

Kh, Signe

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • A+K/VenterPaaVin 5. oktober 2015 at 14:38

  Ingen grund til at undskylde – hvor er du fin!
  Og god flyttelyst – husk at have pizzamanens nummer parat og en flytteøl til pausen (;

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Reply
  • plummum 6. oktober 2015 at 23:04

   Ja, det er vigtigt 🙂 og tak!

   Reply
 • Farmor 5. oktober 2015 at 21:33

  Hvor ser du godt ud ?

  Reply
  • plummum 6. oktober 2015 at 23:04

   Tak 😀 Det er bare et spejl-selfie.

   Reply

Leave a Comment