Vi tager hul på julen 2015 med Rasmus Klump

MinBio_012Photo cred.: Min bio. Hvorfor ikke ankomme på den røde løber med stil på et løbehjul? 🙂

I går stod eftermiddagen i julens tegn. Ja, allerede! Vi var nemlig et smut forbi Nordisk Film i Valby, hvor Rasmus Klump og den tidligere Sukkerchok-sangerinde, Malene Qvist, stod klar på den røde løber for at tage imod os og en masse andre bloggere og journalister.

Vi skulle, som de første, se et par afsnit af den Rasmus Klump julekalender, som vil være tilgængelig fra den 1. dec. på Min Bio, der er Nordisk Films børnestreamingtjeneste. Jeg tror julekalenderen bliver et hit. Den er i hvert fald proppet med nissedrillerier, sang og jule-kreasysler, og jeg glæder mig til at se et afsnit dagligt med Blommen i december.

Vi blev tanket godt op med pebernødder og naturligvis kæmpe stakke af pandekager. Jeg ankom alene med begge piger, og jeg må indrømme, at jeg var glad for Kaspers ekstra sæt hænder, da han ankom en time efter os. Det bliver altid en smule hektisk med de eftermiddags-events, når ulvetimen sætter ind, men jeg ville simpelthen ikke lade min store pige gå glip af den brune krammebjørn, som vi læser om næsten hver aften før puttetid. Støjniveauet var massivt med så mange glade og sukkerspisende børn samlet på ét sted, og jeg behøver vist ikke nævne, at begge piger gik ud som lys, så snart de hver især ramte deres autostole.

Er I mon begyndt at tænke på juleforberedelserne endnu? Jeg er faktisk kommet en smule i julestemning siden i går, hvilket kommer helt bag på mig. De sidste mange år er den fløjet lidt hen over hovedet på mig. Men mon ikke min store pige kan fastholde mig i den barnlige glæde i år? Det tror jeg faktisk.MinBio_003 MinBio_001

Photo cred: Min Bio

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment