Lidt mere om projekt flytning: Slutspurten

  
Jeg lovede åbenbart mere, end jeg kunne holde, da jeg i går formiddags på min Instagram med dette billede lovede boliglir og boligtanker på bloggen. Jeg er efterhånden sprængfyldt med diverse husidéer og kan snart ikke vente længere med at få de nøgler, og jeg har tilmed en ustandselig lyst til at hælde mine etablering-i-hus-tanker udover bloggen. Nøglerne, til vores nye (gamle) røde hus, får vi dog ikke før den 1. nov., så på torsdag bliver vi de boligløse typer for en kort stund, der overdrager et styk lejlighed til et styk køber. 

Nedpakningen kører stadig på fuld hammer og må siges at være gået i intensiv-mode nu – derfor det manglende indlæg. I går og i dag har søde mennesker givet en kæmpe hånd med, så vi kunne slæbe de store møbler. 

Jeg er p.t. ved at finde ud af, hvad der skal ske med mine mange planter, mens vi er boligløse. Jeg er jo begyndt at gro grønne fingre (øver mig i hvert fald helt vildt), og jeg ville være utrolig ked af, hvis mine grønne venner led skade. Min far så en smule mærkelig ud i øjnene, da jeg bedyrede, at planterne skulle nusses og plejes i mine forældres hus i den mellemliggende periode, men sådan bliver det vist. Jeg har snart min egen lillebitte planteskole med alskens babyer, der kræver lidt ekstra kærlighed, hvis mine projekter skal lykkes. Mere om det snart. 

Men blot et hurtigt hej. Jeg håber, at kunne tjekke ind med det lovede indlæg i morgen. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Martin Kjærgaard Jensen 14. oktober 2015 at 14:40

    Spændende mht. flytningen. Vi er i gang med at bygge nyt hus og skal flytte midt i december måned. Jeg syntes at der er masser af ting at forholde sig til og vi kan da flytte direkte fra lejebolig til hus.
    Hvad gør i med opbevaring af møbler og flyttekasser i den periode hvor i er husløse?

    Reply

Leave a Comment