Matchende tasker til mor og barn

 photo P1010710_zpsxvujns7s.jpg

Øverste billede: Tasken lånes et kort øjeblik ud til lillesøster 🙂

ANNONCE

Vi har fået nye tasker her hjemme. Matchende tasker. I lyserød leo, som I ser 🙂 Farven er en smule heftig (hvis man sammenligner med min øvrige sorte, brune, grå taskesamling), men det var Blommens klare førstevalg, så jeg føjede mig og lod hende vælge netop dén, selvom jeg var mere til en mat grå eller denne cute prikkede sag

Taskerne er fra CiPU Collection, som er en virksomhed fra Taiwan, der laver praktiske tasker til børnefamilier, og brandet er kæmpestort på det asiatiske marked. Taskerne fås i forskellige varianter og i et hav af farver. Vi har valgt en stor shopper til mig og den mindste rygsæk i kollektionen til Blommen. Min store taske kan let bruges til pusletaske, som jeg netop afprøver i øjeblikket. Den er fyldt med praktiske rum inden i og endvidere med små tasker i clutch-størrelse, som man kan have alverdens sager i – babys tøj, bleer, olie, vådservietter osv. Alle taskerne fra CiPu er lavet i et ekstremt let og luftigt materiale.

CiPu ekspanderer ganske snart til Europa med tilhørende website rettet mod os europæere, som skal se dagens lys senere på året. Men er du fristet til at købe et taskesæt fra CiPu, så dig og dit barn kan matche, så åbner de også snart en shop på Amazon.

Se alle tasker i CiPus kollektion lige her.

 photo P1010723_zpsp1goz8w5.jpg photo P1010681_zpstlmh6g2e.jpg photo P1010698_zpslfv6xrht.jpg photo P1010693-2_zpsu9acsctw.jpg photo P1010716_zpswea5x0pg.jpg photo P1010656_zpslitu2c43.jpgDu kan følge Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment