Barsel ROCKS!

Jeg tillod mig selv en blogfri weekend for ikke at lade bloggen fylde mentalt og for at have fokus på familiesamværet med mine tre yndlingsmennesker. Vi ser ikke farmand så meget disse dage, mens vi er boligløse, så lørdag og søndag bruger vi gerne på en daglig aktivitet eller udflugt, på praktiske gøremål og blot på pigerne, der absolut kræver sit.

Jeg havde i øvrigt helt glemt hvor meget, man skal mandsopdække en kravlende (og fuldkommen frygtløs) baby, der kluntet forsøger at komme op ad alle trapper, under borde over stoleben etc. og gerne i samme ombæring tager et ordentligt styrt, der går udover det tunge babyhoved. Det er simpelthen fuldtidsarbejde for mere end én person.

Men Gud, hvor jeg elsker at være mor til de to spradebasser af et par piger. Jeg har svært ved at forstå, hvordan nogen kan kede sig under en barsel. Jeg synes simpelthen, jeg har travlere end travlt hver eneste dag, og jeg mangler hverken stimuli, aktiviteter eller voksensamvær. Og det er INGEN fordømmelse af jer, der ikke synes, barsel er det fedeste i verden. Jeg ved, I er rigtig mange. Men jeg tilhører selv den barselselskende type. Barsel ROCKS!

Jeg har samlet lidt weekend-snaps, hor vi tog på en lille udflugt i de vanvittigt smukke efterårsfarver til Bandholm Hotel for at drikke eftermiddagskaffe og spise diverse kager. Det kan anbefales, hvis I kommer på de kanter. Stedet er smukt – både udvendigt og indvendigt – servicen er god, og kagerne er ret lækre for både store og små. Prøv især den gammeldags æblekage. Den holder 100.

Den lyderøde kimono, jeg har på på et par af billederne er fra Milk Copenhagen og altså et stykke børnetøj. Men den er temmelig rummelig og lidt som en sweat i kimono-form. Jeg har boet en del i den de sidste par uger, hvor kulden har sneget sig godt ind på os. Find kimonoen her i både lyserød og sort (ad-links).

Jeg er nysgerrig. Er du mon også en af de barselselskende typer, eller synes du det var/er benhårdt og kedeligt arbejde at gå hjemme med din (krævende) baby? 

Du kan følge Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Tilde 28. oktober 2015 at 7:26

    Jeg elskede min barsel så meget st jeg valgte at blive ved med at gå hjemme 🙂 min dreng er nu 1,5 og jeg er så heldig at jeg kan have ham hjemme til han er knap to. Det er skønt og jeg elsker det, selvom det er hårdt og krævende 😉

    Reply

Leave a Comment