Lykken er en mormor

 photo P1010671_zpskvqkbbat.jpg

Der er noget med de der mormødre. Er der ikke? Om lidt har vi slået lejr hos mine forældre i de planlagte fjorten (boligløse) dage, og jeg har ærlig talt nydt min mors selskab i fulde drag. Vi har vist aldrig talt så meget sammen, siden jeg for mange, mange år siden pakkede min kuffert og flyttede hjemmefra.

Og det har mine piger sandelig også. Nydt hendes selskab. Det bånd, der i forvejen var stærkt har vokset sig kæmpestort, og der er opstået et helt unikt forhold dér, som jeg bliver varm om hjertet af at være vidne til.

Lykken er en mormor, der betingelses- og grænseløst engagerer sig i sine børnebørns liv.

Ikke sandt?

 photo P1010673_zps4eymv69x.jpg photo P1010647_zpsp3d0hm6y.jpgDu kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Anne 30. oktober 2015 at 9:33

  Så fine billeder og tekst! Mormor er også helt speciel hos os!
  God weekend og held og lykke med flytteriet 🙂

  Reply
 • camilla // olinesmor 30. oktober 2015 at 19:51

  Jo. Jeg ville ønske at jeg var ejer af sådan en.

  Reply
 • Strikkefar 3. november 2015 at 0:10

  Så flotte bilder! Ingenting slår mormor 🙂

  Reply
 • Signe / Copenhagen Kiddo 3. november 2015 at 8:58

  Hvor lyder det dejligt Signe <3

  Reply

Leave a Comment