Om ændrede udevaner og vinterens flyverdragt

 photo P1010789_zpstrscaumm.jpg

Det der med at være blevet husejere ændrer selvsagt på en masse ting i ens liv – både i det store og i det helt små – mærker jeg allerede ganske tydeligt. Fx blot sådan en sag som det tøj, man tager på, når man (og ens børn) bevæger sig udenfor en dør. 

Det handler selvfølgelig om, at vi har en have nu, som immervæk ændrer lidt på ens udevaner. Nu skal vi ikke blot et hurtigt smut på legeplads eller fra a til z, mens lillesøster sidder i klapvognen og Blommen står på søskendebrættet. Haven kan vi lege og sysle i et par timer hver dag, når lillesøster sover lur, og det betyder, at flyverdragt er nødvendigt allerede trods det dejligt lune efterårsvejr. I haven bruger vi indtil videre en gammel gynge fra de tidligere ejere og ditto sandkasse. Og varmt tøj må der til, så vi undgår kolde numser og unødvendig snue. Måske I andre allerede har haft gang i flyverdragterne i institutionerne længe nu(?), men vi har ingen institutionsplads til Blommen endnu, så det store vintertøj har ikke tidligere været en nødvendighed.

Sæsonens flyverdragt her hjemme er fra MarMar Copenhagen, som jeg købte til Blommen allerede for et par måneder siden. Dragten er møglækker i afdæmpet farve med god pasform og fyldt med små praktiske detaljer, der gør en mor glad i låget. Jeg nævner i flæng: aftagelig hætte, fleecefoer i lommen (det ER altså rart, at de små pus kan stikke hænderne i lommen og møde en dejlig blød en af slagsen, når nu vanter ikke er så populær en beklædningsgenstand), ribkant i kraven og forneden på ærmerne og ikke mindst snefang på buksebenene. Og derudover er dragten vandtæt. I like!

Den kan i øvrigt købes lige her i tre forskellige støvede farver.

Hvilken flyverdragt har I valgt til ungerne i år, og er I også allerede hoppet på den vogn?

 photo P1010826_zpsv5l3aesm.jpg photo P1010827_zpszed7plwc.jpg photo P1010803_zpsfyeyha2k.jpgDu kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Anne 5. november 2015 at 14:10

  Hun er så fin den lille blomme!

  Reply
  • plummum 7. november 2015 at 21:09

   Tak 🙂

   Reply
 • Name* 5. november 2015 at 16:39

  Håbede lige du havde fundet en lækker mamaflyverdragt?

  Reply
  • plummum 7. november 2015 at 21:09

   Ha ha, ja 🙂 Det må være næste projekt.

   Reply
 • Alice 8. november 2015 at 14:52

  Så længe det er så varmt får mine drenge ikke flyverdragt på. Det ee rigeligt med termobukser og vinterjakken 🙂

  Reply

Leave a Comment