Uld til barn og baby på lavt budget

 photo tester_zpswui0gmjh.jpg

Vi har endnu engang testet tøj fra Bilkas 808-kollektion, som kan erhverves til meget fordelagtige priser. Første gang jeg stiftede bekendtskab med kollektionen var for et halvt års tid siden, og det kan I læse mere om her. Siden dengang er der røget en del sæt undertøj med hjem fra Bilka, selvom jeg, inden indlægget jeg linker til, ikke rigtig havde gjort mig i tøjkøb netop dér. Se sådan kan man også få øjnene op for nyt og få ændret sine forbrugsvaner.  

Denne gang var det endnu mere interessant, fordi kollektionen mestendels består af uld på denne tid af året. Og jeg må indrømme, at jeg mere end nogensinde før har brug for uld til pigerne. Vi kommer netop fra en spritny lejlighed, hvor der aldrig var fodkoldt. Her kunne lilesøster sagtens fise rundt på gulvet midt om vinteren, uden moren blev bekymret for kolde babymaver. I vores nye hus fra 30’erne er sagen dog en lidt anden. Her er fodkoldt som bare f*#%en, og jeg render rundt i hælene på Blommen med et par hjemmesko, hvis jeg spotter, at hun har taget dem af. Det betyder samtidig, at lillesøster ikke bare kan fise rundt på sine kravleknæ, uden hun er pakket godt ind. Den bedste løsning er et tyndt lag uld inderst, så bevægelsesfriheden stadig er stor.

Jeg må sige, at 808-kollektionen holder hele vejen igennem til fantastiske priser. Uld er jo generelt en rimelig dyr post i børnenes garderober, hver gang vintersæsonen sætter ind. De enkelte items fra kollektionen er lækre, og jeg er endda fan af farverne, der er holdt nogenlunde afdæmpet. Jeg har vasket mit uld i maskinen på skåneprogram mange gange nu, og de enkelte stykker tøj har nærmest ikke ændret sig – hverken overflade eller størrelse. Jeg skal helt klart have fyldt op af mere uld fra Bilka – både af body’er (kollektionen indeholder den fineste råhvide body, der er perfekt til under babys/barnets almindelige tøj) og natdragterne. Uldundertøjet til de større børn er ej heller at kimse ad, men jeg er størst fan af babykollektionen.

Priserne ligger fra cirka 80 kr. for body og op til 180 kr. for en natdragt.

Sværger I også til uld til børnene i vintersæsonen og har I prøvet 808?

 photo P1010532_zpsdm2zcyiq.jpg photo P1010318_zpsifsigcrj.jpg photo P1010535_zpsmusmr3aq.jpgDu kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Cecilie 11. november 2015 at 22:48

    Vi er også glade brugere af 808 – det er blødt og dejligt og netop til at betale. Vi køber det i Føtex, da vi ikke har Bilka i nærheden 😉

    Reply

Leave a Comment