Efterårshygge med hjemmebagte donuts

 photo P1010730_zpsr4i7cshy.jpg

Jeg sad netop og bladrede de af mine indlæg igennem, der endnu kun ligger som kladder i bloggens backend. Dér fandt jeg indlægget her propfyldt med prinsessepyntede donuts. Det skal I ikke snydes for. Hjemmelavede donuts er et godt projekt for hele familien. 

Da vi holdt tvungen efterårsferie hos mine forældre bagte vi en del som den trofaste læser vil vide. Blandt andet disse lækre og farverige basser, som altså er ekstremt syndige, men mindst ligeså gode. Det var første gang, jeg kastede mig ud i at lave donuts selv, og det gik bestemt helt ok. Næste gang skal jeg dog have købt et par gode dejudstikkere til formålet. Jeg brugte i mangel af bedre to glas til disse (et shotglas og et vandglas), og det kan godt ses, at jeg ikke havde det rette udstyr. Men når perfektionisten lægges på hylden et øjeblik, så ser disse donuts helt fine ud.

Første del af processen er selvsagt ikke for børn. Den brandvarme olie, som donuts’ne bages i skal selvfølgelig kun håndteres af voksne. MEN når de små dejringe er kølet af, så kan der blive pyntefest, og det er vist noget for de fleste små piger og drenge.

Vi brugte denne opskrift til dejen med ganske få justeringer, og har I spørgsmål til vores pyntning, så spørg endelig løs.

Har I selv kastet jer ud i at lave donuts? Ellers kan det anbefales. Det er super nemt og sjovt. Jeg havde en fordom om, at det var et meget besværlig projekt, men det er det slet ikke. 

 photo P1010734_zpst4ywhptz.jpg photo P1010731_zpsjfe8ruif.jpg photo P1010732_zpsapxasexi.jpg photo P1010738-2_zpsj1unh2qu.jpg photo P1010739_zpst8jsk6ie.jpg photo P1010741_zpsstyscq82.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Signe / Copenhagen Kiddo 12. november 2015 at 21:42

  De er SÅ fine. Dem må vi også prøve en dag!

  Reply
 • Astrid 13. november 2015 at 9:16

  Uh, de ser gode ud. Det må prøves.

  Reply
 • Anne 13. november 2015 at 20:19

  Uha hvor du frister. Og hvor fint at der er kommet linkbar på nu 😀

  Reply
 • Gamle madfavoritter – plummum 28. oktober 2016 at 21:34

  […] Billede 1: Prinsessede donuts. Jeg behøver vel ikke sige, at der ikke var et øje tørt, da de var pyntet færdigt sidste efterår. Jeg har planer om at lave en omgang snart igen. Det er slet ikke så besværligt, som man skulle tro, og det er et herligt projekt med børn også. Læs mere her om vores donuts-dag. […]

  Reply

Leave a Comment