Lækker tyk bjørnehue strikket på 2 gode timer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede: Kombivognen er fra Orbit Baby. 

Det handler meget om strik på bloggen for tiden, og jeg lover, at der snart kommer fokus på andet også. Jeg har blandt andet et juleiinspirationsindlæg og endnu et indlæg om vores husrenovering på bedding, som jeg glæder mig til at dele med jer. 

Weekenden bød på – foruden lørdagsgæster, op til flere ture på genbrugspladsen med byggeaffald, nedrivning af gammelt tapet på 1. salen, obligatorisk snerydning på vores fortorv foran huset(!) – endnu engang på dansetime for matriklens størstebarn. Og denne gang huskede jeg strikkepindene. Det betød, at jeg fik færdiggjort den bjørnehætte, som jeg startede på allerede aftenen forinden. Huen, som lillesøster låner på billederne, selvom den faktisk er til Blommen, er altså et lynhurtigt projekt på intet mindre end pind 9.

Jeg faldt pladask for huen hjemme hos Rikke, som jeg for 117 år siden gik i gymnasiet med. Hun er sej til det med hæklenålene, og derfor er hendes version af hætten også hæklet. Men den findes i en strikket version, som min her, og I kan finde opskrifter på begge versioner her og her til godt 40 kr på Etsy.

Det foreslåede garn indeholder en del akryl, og det er jeg slet ikke vild med. Derfor har jeg strikket i Sandnes garn Easy (100 % uld), som er fint og blødt. Næste gang vil jeg strikke huen i Dale Hubro og Rauma Alpaca Silk, som begge er yderst lækre og eksklusive garner, som jeg faktisk strikkede disse to huer i. Jeg vil nemlig snarest kaste mig over lillesøsters egen version, så hun kan få en, der passer og dermed varmer de buttede babykinder lidt bedre, end det er tilfældet med denne.

Det er i øvrigt svært at se på mine billeder, men huen har form som en klassisk elefanthue, som betyder, at dit barn ikke behøver halstørklæde også. Huen varmer nemlig dejligt hele vejen rundt om halsen.

Er den ikke noget af det sødeste, den hue?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment