Nyt hood betyder nye rutiner

 photo P1010644_zpsw28iyf8k.jpg

Da vi endnu boede i lejlighed i den anden ende af byen, var vi så velsignede på den logistiske front at have institution til Blommen i vores stueetage. Det betød bogstavelig talt, at vi blot skulle tage vores elevator til niveau 0 for at være fremme.

Sådan er det ikke længere, og den institution, som vi forhåbentlig (f o r h å b e n t l i g !) får plads i til pigerne ligger cirka 1,3 kilometer væk. 1,3 kilometer er ikke meget, men det kommer helt sikkert til at ændre en del på vores morgenrutiner – og det kommer især til at kunne mærkes, når jeg igen bliver typen, der ikke er på barsel. Derfor har vi måttet finde på nye løsninger, og dem vil jeg præsentere jer for i dag.  

 

Kasper har bilen. Hver dag. Jeg er kun biltypen, når jeg sidder på passagersædet, og sådan er det. Derfor skal jeg på en let måde kunne komme hen i vugger og børnehave med de to banditter (og hjem igen), og jeg skal samtidig tænke på, at jeg nemt skal kunne nå byen, hvor mit job befinder sig, når jeg først har afleveret. At gå med klapvognen og søskendebrættet er ikke en option, da det simpelthen ville tage for lang tid. Det ville være en ok fin løsning nu, mens jeg er på barsel, men ikke efterfølgende.

Vi har overvejet flere forskellige løsninger, og beslutningen stod til sidst mellem en ladcykel og en anhængervogn til cyklen. Vores valg er faldet på sidstnævnte af flere årsager. En ladcykel er super smart til selve transporten af pigerne, men så snart de ikke er i, vil jeg egentlig foretrække at køre på min normale cykel igen. Jeg har med andre ord ikke lyst til at køre de cirka 8 kilometer på arbejde på en stor Nihola. Jeg ville være en af de der irriterende typer, der skubber alle andre af cykelstien om morgenen 😀 Med en anhænger kan jeg stille den ved institutionen efter aflevering og dernæst suse videre på min cykel uden at være besværet af den.

3 i 1: Jogger, gåvogn og cykelanhænger

I øjeblikket tester vi en lækker North 13,5 Cykelanhænger Speeder, som faktisk både er cykelanhænger, jogger og gåvogn i én. Jeg har indtil nu brugt den flere gange som søskendegåvogn, som er befriende skønt, når man har en treårig, der pludselig ikke vil gå eller stå selv på turene. Og det sker. Ofte. Jeg har udelukket testet ’gåfunktionen’ indtil nu, fordi min cykel er så ramponeret, at jeg snarest skal have købt en ny.

Vognen, der altså kan indeholde to børn med en maksimallængde på 116 cm, har to polstrede sikkerhedsseler, som kan flyttes rundt på indersiden for at balancere vognen afhængigt af tyngdepunktet. Og børnene har god udsigt gennem vinduerne i siden og i taget, så de kan følge med i det hele på turen. Vognen har gigantiske hjul (20 tommer), og derfor glider den let af sted, nærmest uden man behøver at skubbe – også over mere ujævnt terræn. Et stort plus, hvis man ikke er den største (og stærkeste) person bag ’rattet’. Til gengæld er det tungt at dreje hele vognen, når begge piger er i, men det er slet ikke umuligt. Bare tungt. Og jeg er ikke sikker på, at det kan være meget anderledes, når man transporterer så mange kilo rundt på én gang. Det er nemlig absolut ikke en klodset vogn. Tværtimod er den gjort i høj kvalitet og meget velfjedret og lever da også fint op til sit modelnavn Speeder.

Hvis vognen skulle score sådan langt over the top point, så skulle man kunne lægge sæderne ned, så jeg især ikke skulle være så bekymret for lillesøsters lur i den. Men jeg tror slet ikke, at sådanne findes!? Måske er det af sikkerhedsmæssige årsager heller ikke smart med en sovecykelanhænger ;).

Jeg glæder mig til at kunne give en anmeldelse af løbe- og cykelfunktionen meget snart. Der får I også lidt flere detaljebilleder af vognen indefra.

Cykelvognen fra North er i øvrigt på tilbud lige nu hos Jollyroom.dk sat ned til 3.500 fra knap 6.000 kr – en rabat på 42 %. Jollyroom.dk kører endvidere Black Friday hele ugen, og de har gode deals at komme efter, kan jeg se – både på legetøj, køreposer, møbler osv. Se mere her.  

Og kryds så lige fingre for, at den plads i institutionen snart kommer. Holy moly(!) det ville være godt for alle parter i vores lille hjem. 

God aften til jer.

 photo P1010642_zpscntlzeig.jpg photo P1010642-2_zpsepcjcr6f.jpg photo P1010641_zpspc5q1aip.jpgsponsindlægbjælke


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • camilla // olinesmor 29. november 2015 at 6:50

    Vi har også en cykel anhæner. Netop af samme årsag som du beskriver. Jeg gider simpelthen ikke køre videre til arbejde på en tung lad cykel.

    Reply

Leave a Comment