FRIYAY

Man bliver jo helt glad i låget af vejret disse dage. Det minder altså lidt om forår, når det er så lunt – gør det ikke? 🙂 Og man bliver endnu mere glad i låget af, at det er weekend.

Vi skal se julemanden tænde juletræet på vores lokale torv, til dans, dampe det sidste tapet på Blommens kommende værelse og vise huset frem til noget af vores søde familie, der endnu ikke har været her.

Hvad har I mon af planer?

GOD WEEKEND!

Billede: Begge piger i et morgenhygge-moment. Lillesøster i jumpsuit fra KnastbyKrutter og Blommen i maritimt nattøj fra RedGreen (der er 25 % rabat på sættet lige nu), som vi i øjeblikket tester (mere om det senere).  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment