Hej fra boblen

   

Det er vist på tide, at jeg forsøger at snige mig ud af den ferieboble, jeg/vi har indhyllet os selv godt og grundigt i de sidste små 14 dage. Man kan sagtens have ferieblues, selvom kalenderen skriver barsel (og gør det et par måneder endnu), kan jeg fortælle. Av, det var en brat opvågning at blive vækket af et styk mand, der allerede var på vej ud ad døren i morges, da vi slog øjnene op.

Og hvad har vi foretaget os i dag – pigerne og jeg? Absolut ikke det store. Lidt kreahalløj og LEGO-leg bliver det altid til, men ingen ture ud ad huset som vanligt. Alt har flydt lidt ekstra – både det fysiske rod og vores rutiner. Vi skal lige finde rytmen igen. Hverdagsrytmen og rytmen i det nye år. 

Vi har hygget ekstra meget med lange kram og varm kakao og lukket kulden ude med uld i lange baner på krop og fødder. Shit, et hus fra 30’erne – under renovering – kan være umanerligt koldt, når termometeret viser frostgrader udenfor. Vi sneg os endda ud i vores elskede have for at lege én gang under lillesøsters anden lur. Det varede cirka ti minutter, så ville både jeg og størstebarnet ind igen – helst under en varm dyne. 

Er I også ramt af ferieblues?

Billederne herunder er taget før jul, da flyverdragter endnu ikke var strengt nødvendigt. De søde leoplettede støvler fra Kavat – vores foretrukne havestøvler – skrev jeg allerede lidt om her, og jeg har netop set, at de er på udsalg nu lige her

 photo P1011264_zpskh1umckj.jpg photo P1011260_zpss4x2skt0.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Lea 5. januar 2016 at 8:10

    Åh, ferieblues. Det ramte også min lille familie henover julen og nytåret – og gjorde det pænt hårdt for alle parter at skulle af sted mandag morgen. Vores store på tre var bestemt ikke klar til dagpleje, min mand var ikke klar til at stå tidligt op – men med en meget højgravid mave placeret på midten af kroppen, var jeg faktisk ret klar til at have huset lidt for mig selv.
    Noget andet helt vildt lækkert er, at disse 16 dages ferieboble har fået mig så meget ned i gear, at jeg faktisk er ved at være i barselsmode. Under min første barsel lykkedes det mig først fem måneder efter juniors ankomst at lande i barselsboblen, men det tror jeg faktisk jeg kan lære allerede inden lillebrors ankomst denne gang – og det tror jeg vil være godt for både mig og resten af familien.

    Fortsat god fornøjelse med renoveringen og tak for en god blog :o)

    Reply

Leave a Comment