En tur down memory lane, om minder og smeltede iPhones

 photo P1010186_zpss5k9z8px.jpg

Mens jeg sidder her og græder en lille smule indvendigt over, at jeg her til aften fandt min iPhone på en glohed kogeplade fuldkommen smeltet i toppen, har jeg været en tur i billedarkiverne. Ja, nu er jeg jo tvunget til en kold SoMe-tyrker. Det er ingen hemmelighed, at jeg er at finde ret meget online på diverse sociale medier, når begge piger er puttet til natten. Men i aften er hverken Snappen eller Instagram tilgængelige for mig. Og det er egentlig fuldkommen ligegyldigt. Hvad der slet ikke er ligegyldigt er de par tusind billeder, der ligger af pigerne på den telefon. Idioten her – altså undertegnede – er ikke så super god til at huske at tage backups. Så kryds lige fingre for, at jeg finder det meste af mit iPhone-indhold et sted i skyen. Vræl altså!

Men tilbage til det med billedarkiverne. Når jeg scroller igennem sidste års billeder på mine forskellige memory-cards vidner de naturligvis om, at den nu godt et års tid har stået på barsel. En barsel, der med hastige skridt nærmer sig enden. Og hold nu op, hvor har det her år været intet mindre end fantastisk.

Det er og har været den største gave at være så intenst sammen med sine børn i så lang en periode, og den her tid vil jeg huske som en af de bedste nogensinde.

Selvom barslen har været helt åndsvag travl (med børnehaveindkøring af størstepige, to flytninger, salg af lejlighed, køb af hus, renovering etc. etc.) og tog en ret uventet drejning, da jeg pludselig stod med to piger at passe hjemme hver dag på grund af manglende institutionsplads til størstebarnet, så har jeg hygget mig i de to banditters selskab helt umanerligt meget. Det er og har været den største gave at være så intenst sammen med sine børn i så lang en periode, og den her tid vil jeg huske som en af de bedste nogensinde.

Billederne herunder er fra engang sidste år, inden efteråret rigtigt havde taget fat. En af de mange dage, hvor min kære barselspartner og skønne veninde og jeg turede rundt på Bryggen og omegn med barnevogn og kaffe og bolle i hånden, mens vi snakkede hinanden et øre af for kun at stoppe, når der skulle ammes på en bænk eller dikkedikkes i vognene.

Hurra for barsel, hurra for venskaber og hurra for gode minder (også dem, der måske gik tabt på en iPhone, men som heldigvis er lagret i hukommelsen i stedet).

God aften til jer derude.

 photo P1010198_zpsnfmo6h9r.jpg photo P1010193_zpsvpbgwqnp.jpg photo P1010205_zpsyghdwamn.jpg photo P1010201_zpsne4gnwz4.jpg photo P1010184_zpsbv5o0a2h.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Farmor 13. januar 2016 at 15:15

  Ved ikke om din telefon virker?
  Vil rigtig gerne snakke med dig ☺️

  Reply
  • plummum 13. januar 2016 at 21:18

   Ha ha, den var altså stendød. Godt, vi fik kontakt igen 😉

   Reply
 • Signe / Copenhagen Kiddo 13. januar 2016 at 22:20

  Åh det er nogle gode barselsminder jeg har med dig. Det må være den bedste barsel af dem alle. Hvor har det været hyggeligt <3

  Reply

Leave a Comment