Ugedagbog fra forstæderne #1

Processed with VSCOcam with b5 preset

Billede: To dejlige piger i et picnic-moment

Et lille nyt blogkoncept. En ugedagbog med nedslagspunkter og dermed også ekstremt udetaljeret. Den komme helt sikkert ikke på hver fredag, men i ny og næ vil der ende en lille slags uge-dagbog her. Håber, I synes om det!? 🙂

Mandag: Vi havde besøg af tre dejlige damer fra 2100. Dagen stod på masser af leg, snak, en smule strik og kage. Altid kage. Stines Bean og min Blomme er de sødeste veninder sammen, som gør en mor meget varm om hjertet. Og ikke mindst taknemmelig. Taknemmelig for det fineste lille venskab mellem vores to stærke piger.

Læs lige det sødeste indlæg om netop det ovre hos Stine her.

Tirsdag: Her indtræffer kogepladefadæsen. Jeg smelter med andre ord min iPhone på en kogeplade. Ja, ved et uheld naturligvis.

Onsdag: Jeg køber en ny iPhone, så hurtigt jeg kan få os alle tre ud af døren. Det kan simpelthen tage så lang tid at få bakset os sammen. Det kan faktisk nemt tage halvanden time, selvom vi har fart på. Sådan er det, når der skal skiftes bleer i utide, smøres tur-madpakke, smides lidt mascara på øjenvipperne osv.

Jeg færdiggør også den smukkeste strikkede romper som søde og dygtige Anne fra Krittewitt har designet og skrevet opskriften til. Hun er dygtig, hende Anne. Hold øje med hende. Jeg blogger i øvrigt lidt mere om det en anden dag. Dragten og Anne fortjener et dedikeret indlæg.

Torsdag: Blommehuset var fyldt med håndværkere hele dagen, som har ordnet alt el på førstesalen med undtagelse af det, der skal være på det nye badeværelse ovenpå. Det er så über-lækkert. Vi (altså elektrikerne) tog et ordentligt ryk den dag, og nu kan vi få en lavet en masse på huset i weekenden, der især rykker på den kosmetiske front. Kryds fingre for, at vi snart kan få vores soveværelse og pigerne deres værelser. Jeg kan n æ s t e n ikke vente med at få lov til at indrette. Eller vente med ikke længere at sove i stuen. Er ret træt af det arrangement, kan jeg fortælle.

Fredag: Drukner fuldkommen i barselskaos og tigerspringsland. Jeg har ammet en hel del, når man tænker på, at lillesøs er snart 11 måneder. Jeg har trasket rundt i haven med en barnevogn i frostgrader mange gange. Brrrr. Men jeg har også været i bad (hvilket er store sager disse dage!). Måtte i øvrigt barrikadere vores bruseniche for ikke at ende med en fuldt påklædt baby under bruseren. Og leget i sneen har vi også, og været hos slagteren og hos vores lokale grøntsagsbiks, som i øvrigt er min nye yndlingsshop (når det gælder grøntsager, bønner, krydderurter osv.)

Ret ordinær uge. Ret dejlig uge.

Hvad har I brugt ugen på?

Kram, S


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment