Frozen weekend

 photo P1011400_zps9vsa2rpr.jpg

Weekenden var smuk, men u m a n e r l i g t kold. Jeg drømmer om Moon Boot og en meget varm dunjakke disse dage. Og jeg tror ikke der går længe, før de boots er klikket hjem. Jeg er så træt af at fryse på mine fødder.

Som alle andre weekender, siden vi flyttede ind i Blommehuset (tak for den betegnelse i øvrigt, Stine!), arbejdede vi på huset.

Denne weekend kom mine forældre for at give et nap med. Min far er dygtig med sine hænder, og han fik lavet to små bogreoler af MDF-plader, som jeg havde bestilt til to af vores skunke på førstesalen, sat vores nye spisebordslampe op og hjulpet Kasper med at sætte gipsplader på loftet i gangen foroven. Åhh, det føles godt at komme så langt. Der bliver pænere og pænere deroppe og mere og mere færdigt, og vi nærmer os altså indflytningsdag. Jeg viser mere på bloggen snart. Jeg planlægger en masse billeder af processen, før vi er helt done.

Min mor og jeg nød en tur ved Utterslev Mose med pigerne… Så længe det varede, før mindstepigen vågnede (lidt før tid) fra lur, og før størstebarnet nær havde frosset sine poter af.

Und lige jer selv en tur til mosen en af disse hvide frostdage. Sikke en fryd for øjet med alt det lys og glitrende sne mod de blå kontraster.

Jeg håber, I havde en skøn weekend!?

Kh, Signe

 photo P1011395_zpssxecnzja.jpg

*Vi sejler til Nordafrika – naturligvis. REKLAME: Blommen er her i yndlingsflyverdragten fra MarMar Cph. Find den her. Og på hovedet far hun min hjemmestrikkede smørbløde Alpaka-hue med pelskvast. photo P1011401_zpss83a4t6f.jpg photo P1011393_zpsswl5zmc0.jpg photo P1011391_zpsrv8m75qe.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment