Et af vinterens bedste udsalgstip

 photo P1011428_zpsc07xny8j.jpgFin kjole i maritimt look med lækker peplum-detalje

SPONSORERET INDLÆG – Bemærk: Tøjet i indlægget er sponsoreret af RedGreen, som har sendt os tøjet med henblik på test, hvorfor indlægget skal deklareres som sponsoreret. Jeg har med andre ord ikke modtaget penge for at skrive om tøjet, men gør det af egen fri vilje.  

Som rubrikken herover antyder kommer her et udsalgstip af de bedre. Vi har testet tøj fra RedGreen over det sidste stykke tid, og nu er hele molevitten altså sat ned med 50 % lige her til nogle priser, der er ret så skønne. photo P1011440_zpsre8nncl8.jpg

Det er forholdsvis nyt, at RedGreen er begyndt at designe børnetøj også, og jeg er stor fan. Jeg stiftede bekendtskab med tøjet allerede ved sidste modeuge, hvor jeg ved en tilfældighed faldt over deres stand på CIFF-messen, hvor jeg fik vist lidt af lækkerierne frem i al hast før et blogevent et helt andet sted.

Kvaliteten? Tøjet er gjort i tykt, lækkert og blødt materiale, der holder sig pænt efter vask uden at ændre facon. Hele børnekollektionen er holdt i et maritimt look, som resten af RedGreens kollektioner. Det er pænt(!), lidt preppy og klassisk uden overhovedet at blive kedeligt.

Kjolen øverst med striber og peplum er vores største favorit. Den er så blød og sidder pænt på kroppen. Selv Kasper bemærker kjolen hver gang, Blommen har den på. Og næsten ligeså højt på favoritlisten står den lækre quiltede jakke i mørkeblå med pink detaljer, som ses på en af de nederste billeder. Den er toplækker og ser ærlig talt alt for cute ud med både et par lakstøvler eller et par sneaks. Jeg glæder mig til, at temperaturen igen tillader den slags overtøj.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at de forskellige styles, vi har testet, alle er forholdsvis små i størrelserne. Vi har valgt tøjet i str. 104, som er en størrelse større, end den vi plejer at bruge, og intet af tøjet er for stort. Jakken har vi i str. 110, som er særlig lille i størrelsen. 

 photo P1011432_zpsadzaq2xv.jpgFind den grå sweater med guldanker af pailletter her, hvor den findes i en lys og en mørk grå.  photo P1011430_zpsixf0jhqk.jpg photo P1011426_zpsk1onlqmk.jpgDen fine kjole med peplum finder du her til den nette sum af 174 kr. Det er da umanerligt billigt.  photo P1011118_zpsq04bsuyl.jpgNattøjet herover, som er dejlig tykt, blev hurtigt yndlingssættet hos den snart fireårige – farven er vist lige i øjet;) Det findes her til kun 149 kr. lige nu.   photo P1011437_zpsicitcjq1.jpgFind jakken her photo P1011444_zpsh0lnqo7g.jpg photo P1011454_zpszsmymzkx.jpgDe fine bøjler og tøjstativet i indlægget er fra Nomess. Jeg skriver mere om det i et andet indlæg, når vi skal til at indrette Blommens nye værelse.

Håber, I kan bruge udsalgstippet. Spørg endelig hvis jeg skal uddybe noget angående tøjet.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment