Livet med hund

Billedet her er fra efteråret.

Vi har fået feriebarn i form af mine forældres lille hund. De er taget en uge til Sydeuropa og afleverede et styk vovse med udstyr i går aftes. De var vist temmelig nervøse for, om det nu også ville gå med hund, to børn og husrenovering. 

Naja, som hunden hedder, er vist lidt det tredje barn, de aldrig fik. Så jeg forsøger på bedst mulig vis at berolige mine forældre, så de kan nyde ferien uden unødige bekymringer. Derfor sendte jeg for kort tid siden nedenstående SMS af sted. Synes selv, den er lige dele sjov og komisk 😀 Og lidt sjov at dele herinde. 

Har jeres forældre mon også et ægte hundebarn? Eller har I selv? 

Kære mor 

Hundepasnings-status #1 

Naja har det godt, og hun er verdens nemmeste feriebarn. Hun blev helt rolig, da I først var væk. Ingen piverier eller rastløs løben rundt. Hun følger pigerne og mig overalt, hvad enten vi befinder os i haven, i stuen, i kælderen eller på førstesalen. Trofast lille følgesvend, er hun. 

Jeg sørger selvfølgelig for at give hende de måltider, hun plejer at få med tørfoder og lidt kød, og derudover er hun fast inventar under lillesøsters stol ved alle måltider. Det betyder også, at hun nok får en del mere mad end vanligt. Lillesøster synes nemlig, at det er en fantastisk leg at smide mad på gulvet, som Naja straks hapser. Medmindre, der er tale om frugt og grønt. Det behager hende ikke. Altså Naja. 

Kasper gik en lang tur med hende, da lillesøs skulle sove første lur i barnevognen, og nu har han også lært at bruge en hundelortspose, som han lige dele stolt og provokerende kom hjem og viste frem. Ikke rart! 

Men turen gik fint, og de små hundeben blev ikke filtret ind i barnevognen. 

Så nu skal I ikke bekymre jer. Naja er vild med os. 

Kram fra hundehviskeren

P.s. Hendes prutter lugter virkelig fælt stadig. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment