Vil I se haven?

 photo Signes have_zpskvhnv177.jpg

Nu har jeg efterhånden skrevet en hel del om den have både her og på min Instagram, og jeg har kun vist små glimt hist og her. I øjeblikket er den nemlig så vinterbar og ikke særlig sjov at vise frem. Men i går fandt jeg det her billede fra salgsopstillingen, som altså viser et udsnit af baghaven, når den er helt grøn og i blomst. Billedet er taget fra vores lille altan på husets førstesal af LokalBolig, som vi købte huset af.

Jeg er altså vild med den. Den er fyldt med historie og gamle træer, den er grøn, og den er lille – eller den er 750 kvm, så det er slet ikke så småt, men huset står cirka midt på grunden, så baghaven virker ret overskuelig. Det betyder så også, at vi har et stykke forhave, og jeg er lige nu ved at finde ud af, hvad vi bedst gør med det.

Jeg har mange foråsplaner i den have, og jeg håber, at jeg bare får tid til en brøkdel af dem. Jeg havde egentlig tænkt mig at vente et år med at gøre noget som helst i den for at se alle sæsoner igennem. Et tip, som jeg har fået af flere nu.

Men der er visse buske, der ikke skal stå i haven mere. Forholdsvis nye buske, der slet ikke passer ind i resten af beplantningen. De skal væk. Skuret, I kan se helt bagerst, skal også have en tur. Vi vil lave det mindre og pænere med nyt tag og et fint fabriksvindue. Det er helt enormt i forhold til havens størrelse, og vi behøver slet ikke så meget plads i et skur. Vi vil hellere have plads til et legestativ til pigerne med gynger og rutsjebane, som jeg også satser på at få op til foråret lige straks.

Desuden skal vi have gang i urtehaven igen. Der er allerede en i en ok størrelse endda, som ikke kan ses på billedet, men den ser lidt forsømt ud p.t. Og blomsterbede skal jeg naturligvis også have. Der venter jeg dog lige et øjeblik. Jeg ved nemlig, at der allerede er forskellige rosenbede og deslige rundt omkring.

Kom så forår!

ALLE gode havetip – store som små – er mere end velkommen i mit feed.

God tirsdag.

Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment