På vej til overfladen igen og 5 vindere

At jeg de sidste par dage (som nok nærmere er uger) har skåret en del ned på min onlinetid på alle tænkelige platforme, skyldes noget så enkelt som sygdom i børnefamilien. To gange i rap blev vi alle fire ramt af virusinfektion, og hårdest gik det ud over pigerne… men det er vist på retur igen, og jeg satser stærkt på en lidt mere normal hverdag fra i morgen. Så nu krydser vi fingre for, som vores læge udtrykte det, at vi ikke rammes af en tredje virus, mens immunforsvaret stadig er svækket (HA!?).

Jeg lovede at trække 5 vindere af denne konkurrence i fredags, men det lod vente på sig, så de kommer i stedet her. Tillykke til jer:

  • Nanna C. J.
  • Tilde
  • Maria Gerey Bak
  • Sofie Malmberg
  • Jane M

Jeg skriver jer en mail til jer asap.

Jeg håber, at I har nydt weekenden. Selv har jeg nået flere praktiske punkter, end jeg troede var muligt i vores nuværende tilstand. Det hele drejer sig om huset på den ene eller den anden måde, og jeg viser snarest frem og forklarer nærmere herinde. Jeg havde i øvrigt besøg af en kær veninde i lørdags, der synes, at vi var noget  langt på huset, og det var virkelig opmuntrende. Somme tider har vi selv fornemmelsen af, at der ikke sker en tøddel, fordi vores nuværende lejr i stuen er ved at være uholdbar.

Men anyway. I dag har jeg arbejdet på et par små DIY-projekter til Blommens værelse, fundet tapet til begge pigernes tapetvægge OG vasket vægge på førstesalen, så Kasper kunne male færdigt deroppe. Og nå ja, set en hulens masse Suits på Netflix. Årh, det er min absolutte yndlingsserie p.t.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment