4 af de virkelig gode

Midt i hele den her sygdomsboble er det ekstra rart at se på og dvale ved de dejlige ting og sager, der omgiver en i det daglige. Og det er desuden er sund øvelse konstant at holde ens positivliste opdateret – også selvom det kun gøres inde i hovedet. Man bestemmer som bekendt selv, om glasset er halvt tomt eller halvt fyldt, og dette er en måde altid at holde det halvt fyldt på.

Mine små lykkebidder for tiden er:   photo P1011791_zpskkwfykmd.jpgAt Blommen får den ene lækre striksag efter den anden i øjeblikket. Det er strikkede overdele fra både mine og farmors pinde, og på det seneste har hun fået intet mindre end fem bluser. Den femte er med i børnehaven i dag og derfor ikke på billedet.

Jeg er SÅ misundelig på det hele. Tænk lige, hvis man selv kunne tilføje den ene bløde uld/silke/alpaka sag til garderoben i en lind strøm. Og meget apropos, så har jeg faktisk for et par måneder siden købt mit første mønster til en egosag, som jeg skal have på pindene, så snart nuværende projekt er færdigt. Spændende!  photo P1011779_zps84o4x3uq.jpgAt forårsblomsterne pibler frem i vores have. Der er vintergækker, Erantis, Krokus, og selv rosenbedene er begyndt at skyde med grønne blade. Tulipaner og påskeliljer er også på vej. Det, sammen med solens stråler gør mig ekstra glad og forårskåd.

NU trænger vi til varme og lys, ikke?    photo P1011796_zpsjpgsutbf.jpgAt jeg er i gang med endnu en bluse til Blommen i det lækreste garn, som er så blødt, lækkert og luftigt, at Blommens første reaktion var at putte sig ned i alle nøglerne med ansigtet, da jeg viste hende dem.

Jeg teststrikker endnu en sag for Anne-pigen, der sammen med den fine Mille sælger de smukkeste opskrifter lige her. Tjek den shop ud, hvis du har hang til smukke striksager, der ikke engang er særligt svært tilgængelige.   photo P1011786_zpsgjtkxbge.jpgBemærk, at Urtekramprodukterne er sponsoreret af producenten med henblik på test.

At Urtekram har lanceret en kokosserie, der forkæler min krop med økokærlighed hver eneste dag. Udover at være pænt ‘pakket ind’, som jeg altid synes, Urtekram formår, så er produkterne skønne, plejende og velduftende (uden at blive kokoskvalmt).

Serien består af de produkter, de fleste af os bruger stort set hver dag: Håndsæbe, håndcreme, shampoo, balsam, shower gel, body lotion, conditioner, deodorant samt spray balsam. Jeg er især vild med håndsæben, som pynter på min vask, og med balsamsprayen, der gør det en del lettere for mig at rede lokkerne ud efter hårvask.

Hvad er dine nuværende lykkebidder? 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment