Om ekstra hænder og en hyggetur i Botanisk Have

Ironisk nok har bloggen stået helt stille i flere dage, selvom jeg har haft et ekstra sæt hænder til pigerne. Min mutti har været på besøg de sidste tre dage, men hver en time har været godt fyldt og tiden er fløjet af sted. Jeg var endda af sted på egen hånd i nogle timer den ene eftermiddag til Tinderbox’ åbning på Fisketorvet, mens min mor agerede børnepasser midt i ulvetimen 😉 Godt klaret af hende! 

I går fik størstepigen en fridag fra børnehaven, så vi kunne tage på en lille hyggetur. Vi nåede både et smut forbi Botanisk Have og Torvehallerne. To af mine til alle tider favoritsteder i hele byen.

Jeg er lidt af en crazy plant lady, og Palmehuset giver mig altid en kæmpe wauw-følelse. Jeg elsker at gå rundt inde i den fugtige varme og se på de kæmpemæssige planter – og jeg elsker det gamle, smukke glashus. Det er i øvrigt et fantastisk sted for børn også. Blommen er vild med både haven og Palmehuset. Det er klart en anbefaling værd at slå vejen forbi, hvad enten du har en halv time eller flere på hånden. Og så er det jo en gratis fornøjelse, så man netop ikke føler sig forpligtet til at gå rundt i haven og i væksthusene i timevis – genialt med små børn, der som bekendt kan være temmelig styrende for dagens agenda. Lillesøster havde også en stor fest derinde, som du måske har set, hvis du er med os på Snappen (plummumdk). Hun vimsede rundt på sine buttede babyben med os i hænderne, når hun ikke for af sted i kravlende position gennem diverse stier.

Jeg havde i øvrigt præsteret at medbringe mit tunge kamera uden batteri, så det endte med, at mobilen måtte på overarbejde i stedet. Typisk for mig i min nuværende distræte tilstand.

God weekend, folkens!

Kh, Signe photo P1011812_zpsywjmbscl.jpg photo P1011803_zpswdohotic.jpg

 photo F i palmehuset_zpszni8gu4m.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment