Jeg magter det ikke!

 photo P1011880_zpsij4waip4.jpgJeg vil allerhelst fylde bloggen med positivitet, pæne billeder, inspiration til DIY-projekter, mad, hverdagsliv med børn etc. Det passer bedst til min stil og mit temperament herinde. Sådan er bloggen blevet her på sine ‘gamle dage’. I tidernes morgen kunne jeg sagtens hælde en gang dagbogsbrok ud herinde temmelig ofte. Og det skal I have i dag. I hvert fald en omgang brok. Jeg blev så inspireret af dette indlæg i går, som gav mig en overordentlig god griner på, efter jeg havde lagt mig under dynen for at tælle får. Og helt ærlig, ikke? Så er jeg sgu en smule grumpy i dag, og jeg ved hvor godt det gør at lukke lidt bitter galde ud i ny og næ. Så here goes!

P.t. magter jeg slet ikke, at

… jeg helt desperat har talt med den famøse Pladsanvisning mere end 117 gange for at få vuggestueplads til lillesøster. Det viser sig, at vi – stikmodsat alle positive indikationer og “lad os nu se, om det ikke løser sig” – ikke kan få tildelt en plads, når vi skal bruge den. Og vi taler allersidste udkald. Jeg har ikke længere barsel, men holder p.t. min resterende ferie, som netop er lagt oveni barslen, så vi for vores egen og lillesøsters skyld ville slippe for at køre pigebarnet ind i to forskellige pasningsordninger på meget kort tid.

… jeg er blevet/er ved at blive syg igen. Ej, men for f*^%#n! Vi har lige overstået 14 dage, hvor hele familien var ramt. Og nu har den berygtede omgangssyge fået fat i mig. Længe leve bakterier og andet gøgl fra børnehaven.

… at vi bor i en stue med grimme, brune gulve og har gjort det i ungefähr fem måneder. Er I klar over, hvor meget rod og habengut, der ligger rundt omkring på vores gulve, når dagen går på hæld. Altid. Hver dag. Jeg står helt af på det. Jeg er et rodehoved, der hader rod. Mine børn er rodehoveder, der synes, rod er herligt. Eksplosiv kombi.

… at mine tilsendte pakker (næsten) altid ender i en forkert pakkeboks. Altså vi taler ikke sådan 100 meter op ad vejen-forkert. Jeg er helt med på, at pakkeboksen kan være fyldt op, når min pakke burde lande deri. Men jeg er slet ikke med på, at pakken skal køres ud et sted på Amager, som absolut ikke ligger i vores baghave. Det vil tage mig en krig at hente pakken, og den tid har jeg egentlig ikke til rådighed. Ja, jeg modtager en del pakker.

… at vi endnu efter fem måneder som husejere kun har taget den ene af husets tre etager rigtigt i brug. Jeg ved godt, at vi faktisk (begynder at) flytter op på førstesalen efter weekenden, og at Kasper knokler som besat, men hold nu k#%t, det har været en strid omgang.

… at der ingen tid er til at lege familie på fire. Ever. Tænk jer lige om en ekstra gang i børnefamilien, før I renoverer en forholdsvis stor villa fra ende til anden, ok?

… at min cirka 3,5 år gamle MacBook Pro konstant fryser og laver andre irriterende løjer. Jeg er nu blevet typen, der altid sætter mig med strikkepindene i hånden foran computeren, fordi jeg ved, at den vil fucke up før eller siden. Og så er det jo rart at have noget at lave imens 🙂 Det kan simpelthen tage mig et år og en dag at skrive et blogindlæg. Noget, der normalt tager mig ganske kort tid, når det hele spiller.

Hvad magter I ikke for tiden?

Næste gang jeg tjekker ind her, er det med en kæmpe ja-hat på. Det lover jeg!

P.s. Billedet øverst i indlægget er taget til gårsdagens navngivningsfest for et lille, skønt væsen. Læs mere om det her og her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Johanne 7. marts 2016 at 21:14

  Øv 🙁 Håber på fremgang for jer. Pladsanvisningen kommer sjældent med godt nyt!

  Reply
  • plummum 8. marts 2016 at 9:41

   Tak, søde du! Nej, det er den desværre ikke kendt for.

   Reply
 • Marina / cand.mor 8. marts 2016 at 6:48

  Nogle gange skal man bare have luft! Og vi er for øvrigt helt på samme hold mht. Pladsanvisningen her i Aarhus. Det ender med at lyde som en dårlig joke… Suk altså.

  Reply
  • plummum 8. marts 2016 at 9:42

   Ja, ikke!? Ja, totalt. En stor, dårlig joke. Krydser fingre for jer også <3

   Reply

Leave a Comment