Tøseland

 photo P1011929_zpsavpyzs0b.jpgFor tiden har vi en stor pige i huset, som til stadighed ikke kan få prinsesser, glimmer, lyserød og tyl nok. Det er vi fuldkommen cool med. Ligesom vi er fuldkommen cool med, at jeg i går fik meldingen om (fra selv samme glimmerfikserede unge dame), at jeg til næste fastelavn skal sørge for en Supermand-kostume og ikke en Elsa.

Som så meget andet er den lyserøde glimmer-besættelse nok en fase, som en dag vil blive lidt mere moderat. Men nu er den her for fuld udblæsning, og jeg embracer den vist til fulde. Can’t help it. Min egen lyserøde fase må enten være blevet undertrykt i barndommen eller aldrig forsvundet;)

I dag fik vi lidt nye forårslakker fra danske Appeal4 ind ad døren fra deres PR-bureau. Perfekt til en dag, hvor vi allerede havde taget hul på weekenden. I dag fik Blommebarnet nemlig en fridag igen – præcis som sidste fredag. Hvilken luksus at kunne give sit barn en forlænget weekend. Sådan burde det altid være, ikke?

Men anyway. Gæt om husets snart 4-årige blev over excited, da hun så lakkerne her. Perfekte lyserøde og lilla nuancer fyldt med shimmer-effekt. Vi brugte selvfølgelig en del af formiddagen på at lakere negle sammen. Simpelthen så hyggeligt! Neglelakkerne er nemme at lægge på og tørrer hurtigt. Et must til min utålmodige datter, der har masser af krudt i bagdelen og hurtigt glemmer de våde negle.

Farverne er fra den nye kollektion, der hedder ‘We Need All Holographic Everything’. Se dem her, hvor du også kan se alle de andre fine farver, som Appeal4 kommer i.

Håber, I kunne bruge lidt lyserød glimmer-inspiration 🙂 Jeg ved vi ikke er den eneste familie, der er ramt af den slags pink fever.

Kh, Signe
 photo P1011932_zpszo2wtz8w.jpg photo P1011934_zpsdnhsuvv9.jpg photo P1011937_zpsszz9lvtu.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment