Grine eller græde? Jeg tror, jeg griner…

 photo P1011920_zpseeuc3liv.jpg

Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Vi er ramt af høj feber og hoste igen. Kun Blommen og mig denne gang, men det er s#% da helt utroligt. Institutionslivet længe. MEN det er vel snart på retur, og jeg lader mig ikke slå ud.

Vejret er f a n t a s t i s k – ja, ikke sådan konstant, men momentvis, OG vi er i færd med at flytte møbler ind på Blommens værelse. Så langt så godt. Det tog også ‘bare’ rundt regnet fem måneder, før vi nåede dertil. Men jeg begynder for alvor at fatte meningen med det der husejerliv. Jeg har allerede samlet set været mere ude i 2016 end i 2015, er jeg overbevist om. Og det gør godt helt ind i knoglerne. Jeg havde faktisk ikke anet, at jeg ville blive helt høj af at få jord under neglene ude i de forskellige bede i haven. Jeg har lang vej endnu, før det hele er ordnet, men jeg når en lille bid, hver gang lillesøster skal puttes.

Jeg smutter, folkens. Jeg må hellere give en hånd med oppe på værelset 🙂

Billederne her er i øvrigt fra lillesøsters første rigtige tur i haven. Hun er vild med det, og jeg er vild med at se, at pigerne nyder det så meget. Luften og pladsen.

p.s. Kender I det med, at man midt i al sygdomsræset glemmer, at børnehaven holder lukket alle tre dage op til påske? Og man af samme årsag har ladet næsten hele barnets udendørsgarderobe (termotøj, jakke, hue, vanter etc.) blive i garderoben? 

 photo P1011906_zpsklsqleon.jpgJeg bruger affiliate-links: De nuttede støvler er fra Bisgaard og fås på udsalg lige her i guld. Den lilla flyverdragt er Blommens gamle, og den kan ikke umiddelbart findes mere online, men find et stort udvalg af ticket to Heaven her med gode rabatter.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment