Når weekenden indeholder sager som disse

 photo P1011971-2_zpsgcyxbxxl.jpg…så vil jeg egentlig gerne bestille lidt mere weekend. Eller hvad med weekender, der indeholder 3 dage og ikke kun 2. Det er jeg stor fortaler for. Hvordan det ville påvirke strukturen på det samfundsmæssige plan, forholder jeg mig ikke til nu;) Men jeg foretrækker familien. Basta.

Trods mere sløjhed og sygdom hos 3 ud af 4 familiemedlemmer, så havde vi en tophyggelig weekend, hvor vi også fik tid til hinanden og ikke kun hus. Det kan anbefales at sætte intensiteten ned i ny og næ, når man er i gang med så stort et projekt. Vi har arbejdet 110 % siden 1. november sidste år og først nu giver vi plads til os selv igen. Don’t do that. Det er (for) hårdt.

Kasper forkælede de 3 patienter med lækre pandekager, og solen gik amok med varme stråler, som fik både os og blomsterne til at nikke fornøjet. Mere af det.

 photo P1011972_zps5lpblat6.jpg photo P1011974_zpsym887y35.jpg photo P1011984_zpsftzsrd1d.jpg photo P1011976_zpszeavblz5.jpg photo P1011977_zpsu5awh0r1.jpgDisse minipåskeliljer skal i jorden så snart, de afblomstrer. Meget spændende for den nybagte haveejer.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment