Et børneværelse bliver til

  I får lige et par billeder fra Blommens værelse, der er in the making disse uger. Jeg beklager til de af jer, der allerede har set billederne på Instagram. Men herinde kan jeg uddybe lidt ekstra.

Der er næsten styr på garderobepladsen, som består af et gammelt karlekammerskab købt på dba.dk og et stativ fra Nomess Copenhagen til alt hængetøjet. Karlekammerskabet kostede nærmest ingenting, og jeg har blot slebet det ned og malet det rosa ud fra Blommens eget ønske. Over stativet skal hænge lidt plakater og billeder for at fuldende looket.

Tipien er en sengehimmel fra Numero74, som vi mangler en madras til, en masse fine puder og en eller anden sej lyskæde – gerne fra Numero74, som har de fineste af slagsen (affiliate-link). Den kom op i dag og er allerede blevet brugt flittigt. Et perfekt lille gemmested. Find sengehimmel her (affiliate-link).

Vi har også sørget for skabe til alt legetøjet, og vi har faktisk valgt at købe køkkenoverskabe i stedet for de traditionelle opbevaringsløsninger. Vi synes, at udtrykket bliver meget renere på den her måde og er tilmed den mest praktiske løsning, vi hidtil har prøvet.

Skabene er købt i IKEA, og vi gav samlet set lidt over 1200 kr. for denne løsning, så  absolut en pris, der er til at betale. Vær dog opmærksom på, at man selv skal sørge for en pæn topplade, hvis man vælger den løsning her. Vi er lige ved at finde ud af, om vi køber en MDF-plade og skærer til eller bruger siden af et garderobeskab, som jeg har læst mig til, at der er flere, der gør.

Over skabene mangler vi p.t. hylder i den ene side og en billedvæg i den anden. Flagranken er fra Fabelab.

De to sidste vægge kommer en anden dag. Der er intet spændende at vise endnu, og vi venter på en del ting og sager. Men jeg lover masser af indlæg med børneværelserne endnu.

To be continued 🙂

Kh, Signe

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Cecilie 25. marts 2016 at 20:26

  Hvor er det bare fint! ????

  Reply
  • plummum 29. marts 2016 at 20:29

   Tusind tak <3

   Reply
 • Maria Gerey Bak 27. marts 2016 at 15:23

  Hvor bliver det bare fint! Mht madras under tipien, så har jeg netop selv købt et par mindre madrasser i IKEA og vil sy betræk til dem som kan tages af og vaskes efter behov, så er der både lege madrasser og ekstra madrasser til overnattende (børne) gæster 🙂

  Reply
  • plummum 29. marts 2016 at 20:33

   SÅ smart. Indtil videre har jeg faktisk bestilt en madras i samme størrelse som den sorte på billeder (blot i hvid), der oprindeligt passer til sansegyngen. Håber, det vil fungere 🙂

   Reply

Leave a Comment