Jeg skal aldrig mere bo i en stue

 photo P1012082_zpsn2pi6loy.jpg… ikke med min gode vilje i hvert fald. Jeg har berørt det nogle gange herinde, og jeg vil slå det fast igen. Det har været ret vanvittige forhold, vi har boet under de sidste fem måneder – både fysisk og mentalt, fordi det ene ikke kan isoleres fra det andet.


Indlægget indeholder reklame

Og for to dage siden skete det. Vi flyttede op på førstesalen, hvor der nu er et brugbart soveværelse og børneværelse til Blommen. Jeg skriver brugbart, fordi vi er langt fra færdige med indretningen. Især ikke af soveværelset. Men hvor er det bare tilfredsstillende at have taget huset sådan rigtigt i brug. Nu har vi faktisk et hus, og ikke blot en villalejlighed bestående af stue, badeværelse og køkken minus børneværelser. Og resultater er spitzenklasse. Vi e l s k e r de værelser, der er blevet så smukke med nye vægge, afhøvlede trægulve, pudset stuk og nye fodpaneler.

Et hav af idéer

Jeg har et hav af idéer, der skal føres ud i livet i soveværelset, og af samme årsag sover vi kun på vores madras den næste uges tid. Vores seng er nemlig underlagt et større DIY-projekt lige nu, som inkluderer en spritny sengegavl og en omgang maling. Glæder mig til at vise resultatet. Tapetvæg er også på programmet, og jeg har noget lækkert i tankerne, som jeg lige venter med at fortælle om.

Styr på vores kluns

Lige nu er fokus på garderoben. Vi skal simpelthen have en løsning i soveværelset, som kan rumme det tøj, vi bruger lige nu og her. Jeg kan personligt skifte ud fra sæson til sæson, så sommertøjet ryger frem nu, mens decideret vintertøj kommer i kælderen. Det er simpelthen for at få et bedre overblik. Kaspers tøj, der nærmest kun består af jakkesæt ændrer sig ikke det store fra sæson til sæson, så alt er fremme hele året. Vi skal med andre ord have et stort skab, der kan rumme alt. Gode råd? Måske er vi ude i indmad fra Ikeas PAX-system.

‘Hængetøjet’ (primært nogle af mine kjoler og indejakker) skal hænge på vores nye Dress-Up tøjstativ. Både fordi det er så dejligt dekorativt, men også for at få en god slat væk fra skabet. Stativet, der er fremstillet i ask med hvid bøjlestang, er et af de pæneste på hele markedet og kan købes hos Moodings lige her.

For at fuldende garderoben skal vi også have en helfigursspejl, som praktisk talt er totalt fraværende i hele huset. Slet ikke godt. Jeg står derfor ofte på en skammel fra IKEA på vores gamle 70’er badeværelse for at se mig selv i spejlet i hel figur, som ikke er helt optimalt. Så et spejl må der til snarest, og jeg er meget lun på det her gulvspejl i jern, der ville passe perfekt ind ved siden af stativet.

Jeg håber, I kunne bruge lidt garderobe-tanker til noget, og så glæder jeg mig til at vise soveværelset frem, når det står færdigt med ny (gammel) seng, tapetvæg, færdig garderobe og forhåbentlig et par oldgamle militærkasser, som jeg p.t. prøvet at finde til en ordentlig pris på dba.dk… og planter – masser af planter både på væg og gulv, plakater i rammer og måske et maleri, når jeg en dag vinder i Lotto.

God aften til jer.

 photo P1012098_zpsutx6xuet.jpg photo P1012103_zpseu6q9tjm.jpg photo P1012084_zpsl3nwlnhx.jpg photo P1012090_zpsjbcohqa2.jpg photo P1012108_zpsc7numczm.jpg

Et lille udsnit af den reol, Kasper har lavet ved at udnytte vores skunk. Den er blevet så pæn med fine lister i kanten und alles. Han har både lavet en i soveværelset og en på Blommens værelse, fordi jeg insisterede på det. Eller faktisk har min far lavet selve reolen, men Kasper har sat dem ind i skunkene og tilføjet rammer og maling.

Duftlys / krukke med låg (loppefund fra min mor) / potteskjuler (kop fra Broste)

 photo P1012088_zpsbwa399cw.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Østfronten 31. marts 2016 at 8:48

  YAY for at sove i værelser og have stue i stuen – klapper kæmpe meget hænder for jer! PS: Hvornår kan vi ses? Jeg savner jer <3

  Reply
  • plummum 31. marts 2016 at 21:19

   Ja, kæmpe YAY! 🙂 VI SKAL SNART SES! Savner også jer, skønne damer!

   Reply
 • Farmor 31. marts 2016 at 10:15

  Det lyder SÅ spændende med soveværelset. Glæder mig til at se det færdig. Mon ikke det er færdig når vi kommer til Blommens fødselsdag. ❓❓☺️

  Reply
  • plummum 31. marts 2016 at 21:21

   Uh, det tør jeg ikke love. Men vi er nok kommet et godt stykke videre. Lige nu har vi fokus på badeværelse og F’s værelse også, så ting tager tid 😉

   Reply

Leave a Comment