‘Smuttur’ til Fårup Sommerland og Skallerup Klit

 photo IMG_2704_zpsgrwtwh5c.jpgDet her indlæg fortæller en hel del om, hvor langt jeg er bagud med mine intenderede indlæg på bloggen, og hvor meget jeg ikke når af alle mine planlagte aktiviteter i det daglige. Blogposten her skulle nemlig have ramt bloggen for sådan cirka et lille års tid siden, hvor vi sammen med en flok mommybloggers plus familier var et ‘smut’ i Nordjylland for at besøge Fårup Sommerland

Men hey, sommerlandet åbner for sæsonen i næste måned, så indlægget her er pludseligt ultraaktuelt, hvis du leder efter en god aktivitet med din familie. Hvis du har lyst, kan du læse eller genlæse vores tanker om at tage med på turen med en lillebitte baby her. En tur vi faktisk først havde takket pænt nej tak til. Læs selv hvorfor. 

Turen til det nordlige Jylland strakte sig over en hel weekend, hvor vi var installeret i sommerhusområdet Skallerup Seaside Resort ved Skallerup Klit i et feriehus, hvor vi havde rigelige mængder plads til hele familien. Kamilla, som du også kan finde lige her, stod for hele arrangementet, og hun havde sørget så godt for både store og små hele weekenden.

En dag i skoven

Selvom vi selvfølgelig(!) præsterede at komme alt for sent til selve åbningsarrangementet i sommerlandet – lærer jeg (vi) det nogensinde? Jeg tvivler ærlig talt – havde vi en skøn omend lidt lang dag i Fårup Sommerland. Jeg var imponeret over sommerlandets gigantiske størrelse og over de mange forlystelser, der repræsenterede noget for enhver smag lige fra fede legepladser over en 4D Dora the Exolorer-biograf (stort hit) til et kæmpe og spritnyt vandland… og alt der imellem.

Vi prøvede langtfra alt. Dels fordi vi havde lillesøster på cirka 3 måneder med, og dels fordi vores Blomme holdt mest af legepladserne, ponyerne og trampolinerne. Og det var helt som det skulle være. Sommerlandet ligger midt i en smuk skov, som giver en ekstra dimension til hele (forlystelses)oplevelsen. Det er nemlig ligeså dejligt bare at gå og nyde den grønne kulisse med en is i hånden, som vi selvfølgelig også gjorde. Og vi var heldige med, at der ikke var proppet med mennesker, så vi havde masser af plads og skulle ikke stå særlig meget i kø nogen steder.

Jeg blev ærlig talt pænt imponeret over hele sommerlandet, som kan meget mere, end jeg havde forventet. Det er en velvoksen park, der på alle måder kan konkurrere med de allerbedste af slagsen i Danmark. Og serviceniveauet er i en liga for sig. Dér kan københavnere dæleme lære noget. Jeg blev oprigtigt glad hver eneste gang, jeg spurgte om hjælp eller betilte mad til familien. De nordjyder ved, hvordan en vellykket salgsproces skal skæres. Det siger jeg jer.

 photo IMG_2694_zpsqfm6tuox.jpg photo IMG_2692_zpsyd8s4zup.jpg photo IMG_2689_zpsyk6xqyny.jpg photo IMG_2671_zps9kivpuvp.jpg photo IMG_2663_zps6hrkxhey.jpg

Skallerup

Kun lørdagen blev brugt i Fårup Sommerland, hvor hvor vi også on and off mødtes med de andre blogger-familier til måltiderne osv. Vi havde adgang til parken hele weekenden, men vores børn var mættede, så vi foretrak resortet resten af dagene. Og det var alt rigeligt.

Området indeholder et stort vandland, ditto legeland med bemandede kreaværksteder, en bondegård med dyr, restauranter, et supermarked osv. Vi nåede desværre ikke hen på gården, men både vand- og legeland blev udnyttet så meget, vi nu kunne.

Skallerup Seaside Resort er et genialt område for børnefamilier, der kan indlogere sig i et af sommerhusene (vælg gerne et af dem med spa, som vi havde) og være tæt på smuk natur og strand samtidig med, at al tænkelig børneunderholdning er cirka 5 minutter på gåben væk.

Vi vil gerne tilbage i en forlænget weekend, og det besluttede vi allerede den første aften i feriehuset. Jeg håber, at vi allerede får mulighed for det i år, hvor også lillesøster vil kunne få glæde af både vandland, legeland og sågar Fårup Sommerland (der ligger ca. 30 min væk i bil). Jeg håber, at vi kan sætte husprocessen lidt på standby en weekend og suse af sted. Det er nemt med færgen fra Odden til Aarhus, hvorfra det ikke tager mere end et par timer. En absolut spiselig tur for alle familiens medlemmer.

Men tip til et udflugtsmål hermed givet videre. Jeg håber, I kunne bruge det. Har I selv været der?

Billederne herunder er fra Skallerup:

 photo IMG_2725_zpsvhlbe9xg.jpg photo IMG_2731_zpsxwridaay.jpg^^Vigtig del af morgenmaden:) photo IMG_2732_zpslpbf8wlr.jpg^^Vores sommerhus ses herover photo IMG_2738_zpsob3lnsmn.jpg^^Kreaværkstederne var imponerende, og jeg ville ønske, jeg havde haft muligheden for selv at dykke ned i et par projekter.  photo IMG_2754_zpsdnhrdw52.jpg photo IMG_2761_zpsjg3d3hiz.jpgJeg har ikke fået betaling for at skrive om vores tur til Fårup Sommerland elle Skallerup, men selve bloggerturen var sponsoreret. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

Leave a Comment